maanantai 23. maaliskuuta 2015

Kohta se on kaks

Tostaina 2.4 klo 8.21 siitä on tarkalleen kaksi vuotta. Matildan syntymästä. Sillä oli musta ja pörröinen tukka ja se 48,5cm pitkä pätkä painoi 3282g. 

Ensimmäisen vuoden aikana siitä kasvoi aurinkoinen ja touhukas pieni tyttö. Toinen vuosi on tuonut tullessaan paitsi paljon uusia taitoja, myös aika ison annoksen omaa tahtoa. Matilda puhuu tosi paljon ja todella selvästi. Pitkiäkin lauseita. Viihtyy päivähoidossa ja on tällä hetkellä erityisen kiinnostunut miesten ja naisten välisistä eroista:

"Isissä on pippeli"
"Isissä on parta. Äitissä ei oo partaa. Matildassa ei oo partaa"


Matilda rakastaa Mimiä ja Kukua. Sekä telkkarin sammuttelua. Varsinkin jos siskoilla on Wii pelit kesken. Se alkaa myös olla melko ronkeli vaatteistaan ja haluaisi joka päivä itse valita vaatteensa. Mutta räntäsade ja hellemekko on useinmiten huono yhdistelmä.


Toistaiseksi mitään ruoka-aineallergioita ei ole ilmennyt. Toivottavasti niitä ei tulekaan. Korvakierteessä on meille ihan riittävästi. Näyttää onneksi myös siltä ettei Matilda olisi perinyt atooppista ihoani. 

Niin ja vieressähän se nukkuu. Edelleenkin. Hups.


Viimeinen kuva on tältä illalta. Riemuvoitto. Sai jäätelöön "ihanan susikan" vaikka tyhmä äiti toi ensin ihan tavallisen lusikan.


Kaksivuotiasta juhlitaan pääsiäisenä 6.4.12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja suloinen tyttö. <3

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Onnea 2-vuotiaalle! Ja tsemppiä äidille tahtojen taistoon! ;)

  VastaaPoista
 3. Onnea pikkuiselle! :) Näyttää olevan iloinen tyyppi!

  VastaaPoista
 4. Ihana Matilda :D Matilda on kyllä niin Matildan näköinen. Iloinen, veikeä, hassu, nautiskelija ja pyöreäkasvoinen. Ihan näiden ja muidenkin laittamiesi kuvien perusteella tein tämän arvion :) Ja pelkästään hyvässä hengessä. Ihanin kuva on varmaan tuo missä hänellä on crocsit ja punavalkoraidallinen mekko. Tukka IHANAsti päälaella nutturalla tai millä lie. Siinä on tunnelmaa! Tai sitten tuo sänkynautiskelija, voiko enää tyytyväisemmältä näyttää? :D

  Onnea Matildalle, sekä äidille että isällekin ;)

  VastaaPoista
 5. Voi mikä suloinen tytöntyllerö ♥ Onnea kaksivuotiaalle synttärisankarille ♥

  VastaaPoista
 6. Ihana neiti teillä!

  Löysin blogisi juuri ja olen tässä selaillut jo pidemmän aikaa. Meidän uusperheessä on tytöt 02/05 ja 02/12, joten aika samanlaisia arkipäivän juttuja on kuin teilläkin eli mukava lueskella kun voi samaistua.

  -Susanna Colour Outside the Lines

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva että löysit tänne. Tulen vastavierailulle :)

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)