sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Sen pituinen se


Talviloma oli ja meni. Huomenna alkaa työt ja edessä onkin aika pitkä viikko. Tämä viikko meni enemmän sairastellessa ja vähemmän tehdessä. Välillä sohvalla ja välillä sängyllä maatessa. Välillä ajatellen ja välillä ajattelua vältellen. Ainakin miljoona koneellista pyykkiä pesten ja kiukutenkin.


Mutta myös ihanien ihmisen kanssa. Sellaisten, jotka saa nauramaan vaikka pyyhkimällä vahingossa auton tuulilasista loskat naamalle ja sellaisten jotka lähtee mukaan kirppikselle. Sellaisten jotka pelastaa tylsän päivän viemällä Ikeaan ja joiden kanssa tepettien rapsuttelukin on kivaa. Sellaisten, joiden kanssa voi nauraa sellaisille jutuille joille ei ehkä oikeasti saisi.


 Ja siitä sairastelusta. Ihan kiva että ne osui tälle viikolle, ainakin töiden kannalta. Ja sitäpaitsi sohvalla maatessa on ehtinyt saada kovin monta ideaa kevätsisustukseen. Niin, ja vaikka lenkille pääsin vain kerran, niin tietokoneella en ole istunut lomalla oikeastaan lainkaan. 


Nyt kun vielä selviäisi tästä ihmeellisestä pyörryttävästä jalat on makaroonia -olosta ja jaksaisi tulevat 3 tavallista työläämpää työviikkoa ja tämän kaiken muun meneillään olevan häsellyksen. Ehkä sitten on jo enemmän kevätkin. 

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa siltä että lomassa oli kuitenkin paljon hyvääkin, hieno juttu! Jaksamista tuleviin viikkoihin, toivottavasti olo kohenee pian ❤

    VastaaPoista
  2. Voimia tuleviin viikkoihin! Toivottavasti taudit ja sairastelut on takana!

    VastaaPoista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)