lauantai 22. helmikuuta 2014

Kevättä

Lisäsin vähän (nimenomaan vähän) väriä olohuoneeseen. Kevään kunniaksi. Kai se nyt on jo tulossa, kun kissatkin mouruaa?


Eli toisinsanoen, kaivelin esiin vaaleanpunaisen kastehelmi tuikkukipon sekä henkkamaukan kynttilän. Vaihtelin kyllä tyynynpäällisenkin sohvalle, mutta unohdin ottaa siitä kuvan. No ensi kerralla sitten.


Ihan niin edulliseksi tämä ei kuitenkaan tullut, että kaikki olisi jo kaapista löytynyt valmiiksi. Room21 kaupasta tilasin nuo maljakot ja tuon Fasett -tuikkukipon. Jälkimmäinen on muuten silikonia. Valkoisessa rasiassa on Matildan kastevettä.


Timantin tulosti mieheni. Vastaavanlaisessa myynnissä olevassa julisteessa oli tyhmä teksti päällä ja se oli sitäpaitsi liian iso ja julmetun kalliskin. Tämä timangi on just hyvä. Kaunis nainen kuvassa on varsinainen timantti myös, ihana anoppini, joka valitettavasti menehtyi äkillisesti viime kuussa :(


Tässä vielä yksi House Doctor maljakoista, joka meni ruokailutilaan. En tiedä mistä onnistuin kehittämään pakkomielteen tämän mallisiin maljakoihin. Tuskastuttavan pitkän googlettamisen jälkeen voinen todeta että harvassa ovat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, ilahdun kommenteista :)