sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Suunnitelma

Sain idean. n. 5 minuuttia tän idean jälkeen olin jo tilaamassa tapettia. Idea oli tapetoida tuo käytävän päätyseinä. Tää on varsinainen ongelma-alue. Käytävään pitäisi ensinnäkin löytää matto joka olisi helppohoitoinen kuten tuo joka siinä nyt on, mutta joka myös miellyttäisi silmää (mitä tuo ei tee). Ikävä kyllä meillä ei tunnu tuon maton keräämästä kurasta päätellen ihan joka iikalla lähtevän kengät jalasta pikku eteisen puolella, niinkuin pitäisi. Kynnykset maalaan valkoiseksi. Välioven ikkuna on todella pirullinen pestä koska tuo ristikko ei ole irtoava ja se ei myöskään ole ihan ikkunassa kiinni. Kuten kuvasta näkyy, se kuitenkin on kiistatta talon likaisin ikkuna. Pikku ihmiset ei käytä ovenkahvaa vaan työntävät lasista oven auki?


Mutta se tapetti. Se on tällainen.


Kun siis keksin tuon seinän tapetoida, oli sopiva tapetti heti mielessäni. Kovinkaan monen muun mielestä tämä tapetti ei ole ollut kiva. Mutta hei, siksipä tää tuleekin mun seinälleni, eikä niiden!


7 kommenttia:

 1. No mä tykkään ainakin. Itse haaveilin tuota vessaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin hingulla tapetoisin vessaa, mut siellä on tyhmät kaakelit.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiva :) Alotetaanko tuolla päädyn tapetoinnilla :D Varmaan saisin sen itsekin laitettuu mut voi hoituu nopeemmin jos sä oot apuna.

   Poista
 3. Mummista tuo on hyvä tapetti tuohon, ei liian isona pinta-alana. Tolla tulis upeita päällystettyjä laatikoitakin...Mistä tuo tapetti on? Vaikka ei se meille kyllä käy :( Meillä on yksi täydellinen katastrofi-makkari alakerrassa...mutta ei tuota voi laittaa vierasmakkariin...oman makkarin remppakin polttelee...on jo avaus tehty! Uusi päiväpeitto!!!! Sillä on värimaailma päätetty...Kari on autuaan tietämätön kaikesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellokselta. Meinasin yhden hyllyn taustankin tuolla tapetoida.

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)