maanantai 13. huhtikuuta 2015

Lastenhuone: melkein valmis.

Ikuisuuden kestänyt lastenhuoneen remontti on nyt vihdoinkin melkein valmis. Tässä pari kuvaa miltä näytti ennen.

Ja tässä nyt.

Ihan valmista ei siis vieläkään ole. Ikkunan karmit ja listat pitäisi vielä maalata valkoiseksi. Rullaverho ja verhotanko ostaa ja asentaa. Ja alkuperäisen suunnitelman mukaan yhdellä seinällä piti olla tapettia. Sitä ei voitu laittaa koska musta maali ei ollutkaan mustaa. Onni onnettomuudessa että siitä tuli helvetin hyvän väristä harmaata. 

Alemmassa kuvassa näkyvä mattokaan ei huoneeseen sopinut kokonsa ja muotonsa vuoksi joten se meni olohuoneeseen ja olohuoneen matto lastenhuoneeseen. Näyttää siltä että lastenhuoneeseen ostettu verho siirtyy keittiöön ja keittiön verho lastenhuoneeseen. Onneksi on tätä mustaa, valkoista ja harmaata vähän joka puolella. Kaikista tyytyväisin olen uuteen lattiaan, se tekee kyllä ehdottomasti suurimman muutoksen koko huoneeseen. Eilen saatiin lelut järjesteltyä kaappiin ja hyllykköön. Tänään siirsin Matildan vaatteet kaappiin jossa lelut ennen olivat. Vielä on paljon hommaa, mutta voiton puolella ollaan jo :)

6 kommenttia:

 1. Vau, tuleepa siitä hieno!:) Ihana lisä nuo kirjat tuolla tauluhyllyllä. Laita kokonaiskuvaa, kun kaikki on valmista.

  Btw, ihana tuo matto, jonka olet siirtänyt lastenhuoneeseen.

  -Susanna / Colour Outside the Lines

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Laitan kuvaa ensi viikolla kun olen toivonmukaan saanut ikkunan maalattua :)

   Poista
 2. Kivalta näyttää! Ootte tehneet ison työn- ja tosiaan oikein hyvän värinen tuo maali. Mukavaa viikkoa sinne ♥

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköistä! Meillä lastenhuone on odottavassa tilassa. Ostettiin jo ennen joulua kerrossänky pojille, mutta emme vielä ole D:tä siirtänyt pois pinnasängystä. Ei olla saatu aikaiseksi ja toisaalta, niin kauan kuin tuo ei yritä pää edellä tulla laidan yli niin saapi olla siellä.

  Eli nyt huoneessa on kolme sänkyä, joista yhdessä ei nuku kukaan ja huonekalut on järjestetty näiden kahden kalusteen ympärille. Kunhan pinnasängystä päästään eroon, niin sitten on taas sisustamisen vuoro :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tunteen. Tuo samainen huone on meillä ollut samanmoisessa tilassa pitkään. Nytkin meillä on makkarissa pinnasänky jossa ei kukaan nuku. Ehkä nämä tästä sitten, kun kaikki pääsevät ja suostuvat omiin sänkyihinsä :D

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)