perjantai 8. marraskuuta 2013

Kenkiä ja 10 toivetta

Meille oli tullut töihin tällaisia Vikingin goretex tennareita. Vaikka olisinkin tykännyt enempi mustasta niin on nääkin kivat. Todella hyvät jalassa. Mun on oikeesti tosi vaikee löytää näin hyvin istuvia kenkiä. Täydelliset! Meillä käytetään samaa merkkiä myös lapsilla talvikenkänä, sekä kumpparit on koko sakilla Vikingit. Ihan huipusti on saappaat kestäneet lapselta toiselle. Lämminvuoriset varsinkin oivat näille keleille.Ja koska vähän joka puolla on kovasti listailtu joululahjatoiveita niin teenhän minäkin nyt sellaisen listan. Vaikka "eihän aikuiset hei saa toivoo, sehän on töykeetä". Pitää vastata toivetta kysyttäessä että "en minä mitään tarvitse" ja ottaa sitten vastaan maljakoita ;)

No jokatapauksessa, mä haluisin:

1. Iittaloita, varsinkin kastehelmeä missä tahansa muodossa kirkkaana. Ykköstoiveena olis tarjoilukulho.


2. Lisää Iittaloita, niinku esim. ultima thuleen lisää laseja joita mulla on jo 4, tai sit sarjatonta, tai vaikkapa vitriinejä. Eiks oo helppoo ku melkeen kaikki kelpaa ;)


3. Jotain itse tehtyä. Sukat, pipo, mitä vaan.

4. Omin käsin -kirja.


5. Tää huppari jota oon monesti harkinnut ostavani. Koossa M, kiitosh!6. Lehtiteline

8. Lapsenvahti yhdeksi illaksi. Että päästäs isin kans käymään jossain kaksin.

9. Leffaliput.

10. Lahjakortti vaatekauppaan.

Siinäpä muutama toive.
15 kommenttia:

 1. Mullekkin vitriinit ja lapsenvahti kelpaisi. Täytyypä kehitellä itsekkin tuollainen lista joku päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aineettomatkin lahjat voi joskus olla kullan arvoisia :)

   Poista
 2. Voi ku kivoja toiveita. Minä en edes hiljaa mielessäni jaksa toivoa mitään, kun jotkut on päättäneet, että aikuisille ei hankita lahjoja. En siis viime joulunakaan saanu kun osuuden suklaarasiasta js sen pakollisen kahvipaketin. Nämä siis yhteisiä saamisia. Yksi keskimmmäinen tyttäristä sanoi viime aattona, että äiti, sä et oo ollu kovin reipas, ku et saanu mitään. Niinpä;-) Olen kuitenkin itsepäisesti hankkinut jotain tuolle puoliskolleni, koska haluan sen sydämestäni tehdä ja hän on ollut mielestäni niin reipas, että ansaitsee edes jouluna (minulta) lahjan=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä aikuisetkin ansaitsee lahjoja, on niitä mukava antaa ja saada :) minä sain kerran tytöltä äitienpäivälahjaksi omia korujani. Olivat vessasta nyysineet ja paketoineet ne. Ajatus on tärkein :D Ja viia keräs mulle heinää äitienpäiväkukiksi, ne oliki ainoot kukat joita sain.

   Poista
 3. tää joulupukki tuo siulle taas kastehelmee! MH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva :) ps. en oikeen malta pysyy housuissani täälä ;)

   Poista
 4. pysy pöksyissäs vielä hetkonen ;)

  VastaaPoista
 5. Minusta on kanssa tylsää tämä "vain lapsille lahjat" ideologia (uuu..Sanna on viksu!!). Siis ihan persiistä. Minä ainakin tykkään lahjoista, niitä on ihan tosi kiva saada...varsinkin kun ne on mietitty presiis mulle sopivaksi. Kaikkein eniten lämmittää mieltä ja mistä pillahdan itkuun kun saan lahjan josta lahjan antaja ajatteli heti minua. Ja tällaisia lahjoja minä ostan/teen lähimmäisilleni.
  (paitsi omille lapsille. Itseasiassa. Krhm.)

  Kai tän ois voinu lyhyemminkin ja järkevämmin selittää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä muistan tän sun kolmekymppiskutsun "lahjoja ei tarvitse tuoda" ja sitten töissä "v*ttu jos kehtaavat olla tuomatta" :P Juuri näin :)

   Poista
  2. Kaikki sinne kutsutut tiesi sen kyllä :D Ja miten sainkin ihania lahjoja, jok ikinen oli "mun juttu"

   Poista
  3. Kyllähän vähän pönttö pitäs olla jos menis kolmekymppisille ilman lahjaa. Sun kaverit siis eivät ole pönttöjä. Minä varsinkaan :P

   Poista
 6. Nii ja noi kengät on täydelliset. Ihan niinko sanoitkin jo.

  VastaaPoista
 7. Onneksimeillä on aina ostettu lahjoja myöskin tuhmille aikuisille ;)

  VastaaPoista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)