sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Valoja ja kuulumisia

Täällä on jouluvalmistelut sillä mallilla että lapsista kolmas oksensi torstai-iltana. Perjantaina aamuyöllä heräsin itse korvasärkyyn ja menin heti aamulla terveyskeskukseen jossa lääkäri määräsi tulehtuneeseen korvaan tippoja jotka eivät auttaneet mitään.

 Lauantaina töiden jälkeen ajelin keskussairaalan päivystykseen jossa odotin 2.5 tuntia ja sain kuulla että korvakäytävä oli pahan tulehduksen vuoksi turvonnut jo lähes umpeen. Kipu oli jotain aivan järkyttävää. Viime yön olen nukkunut jotenkuten lukuisten särkylääkkeiden voimalla ja toivoen että antibiootit alkaisivat pian auttaa kunnolla.

Tänään lyhyen työpäivän jälkeen jaksoin viritellä vähän lisää jouluvaloja kotiin. Älä välitä keittiön sotkusta, en minäkään välitä. Se siivotaan sitten ihan viimeisenä. Sitten kun kaikki on leivottu. Ja pesty mattokin pääsee lattialle vasta silloin.Isi on puistellut matot ja pyyhkinyt pölyt. Hirveästi ei nyt virtaa siivoamiseen enää ole, mutta niinä viimeisinä päivinä sitten loput. Mulla onkin taipumusta tuohon että viimehetken paniikissa suoriudun aina kaikista parhaiten. Olipa sitten kyse mainoksen tekemisestä töihin tai siivoamisesta. Paniikki laittaa pistämään parastaan.


Tärkein toive täksi jouluksi olisi että sairastelut nyt loppuisivat. Edessä on vielä kolme työpäivää, ja sitten me hijennymme, (tai siis oikeastaan luulen metelin vaan lisääntyvän) joulun viettoon yhdeksi päiväksi. Tai oikeastaan puolikkaksi koska työt taitavat kutsua jo joulupäivänä tai viimeistään tapanina.


Toivotan touhukasta alkuviikkoa sekä myös rauhallista joulua kaikille siltä varalta etten palaa asiaan ennen joulua. 


Joko teillä on kaikki jouluvalmistelut tehty?

10 kommenttia:

 1. Hei Leena paranemisia <3
  Kyllä ne asiat ja työt ja valmistelut yleensä suttaantuu parhaiten pikku kiireessä :)
  Toivon sinulle oikein mukavaa joulunaikaa! Muista rentoutuakin vaikka meteli taitaa vain lisääntyä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja mukavaaa joulun jatkoa sinnekin <3 tällä hetkellä kaikki terveinä!

   Poista
 2. Parantumisia sinne oikein kovasti ja hyvää, ihanaa joulua! :)

  Meillä ei ole läheskään kaikki jouluvalmistelut tehty... Joulusiivous on ollut aika vähäpätöinen ja saa sellaiseksi jäädäkin, ruokia ostetaan ja valmistetaan alkuviikosta ja muutama lahjakin on vielä paketoimatta. Mutta kuten sanoit, viimehetken paniikki on vielä jäljellä ja tunnetusti hyvin tehokas! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihanaa joulun jatkos <3 Oltiin kaikki terveinä aattona onneksi.

   Poista
 3. Voi että, korvasärky on tosi kurja :/ mulla oli kaksi viikkoa sitten korvatulehdus, toista kertaa ikinä ja tärykalvo puhkaistiin. Toivottavasti saat avun lääkkeistä ja paranemista kaikille teille!! Hyvää jouluviikkoa joka tapauksessa ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää joulun jatkoa ja AUTS. Multa on puhkottu monta kertaa ja joskus puhjenneet itsekin ja se on kamala tunne kyllä.

   Poista
 4. Kaunista olet saanut kaikesta huolimatta aikaan. Voimia tähän loppurutistukseen.

  VastaaPoista
 5. Voi että, kyllähän teillä nyt sairastellaan. Toivottavasti olette edes melkein terveitä aattona. Meillä alkaa kumpikin poika olla lähempänä tervettä kuin sairasta, mutta tiedä häntä sitten oikeasti. O:n korvatulehdusantibiootin viimeinen satsi annettiin tänä aamuna. Toivottavasti lääke on tehonnut, vaikka mulla on kyllä vähän paha pelko. Hyvää joulua ja "palataan" viimeistään joulun pyhien jälkeen :D

  VastaaPoista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)