keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Pingukakku ja uusi muumi

Vietettiin pienimuotoiset synttärit Veeralle sunnuntaina muutamien tuttujen kesken. Tarjolla oli pingviinikakkua, pullaa ja juustopiirakkaa. Mahdottomia en jaksanut leipoa, mutta nämäkin riittivät.


Meinasi olla taas työn takana löytää pinkkuihin mustaa sokerimassaa mutta Konneveden K-marketista sitten onneksi löytyi. Sieltä löytyi myös tämä Muumi keksipurkki joka oli ihan pakko ostaa.


Se ensimmäinen Muumi keksipurkkihan oli sellainen jossa päävärinä on vaaleansininen. Sitä meillä ei ole kun ei väri houkutellut ihan niin paljon kuin tässä toisessa.


Asiasta toiseen. Olen nyt kaksi päivää pitänyt ranteessani Polar Loop -aktiivisuusranneketta. Olen aina halunnut tietää paljonko kävelen töissä päivän aikana ja vastaus on että paljon. Voisin loppuviikosta kirjoitella oman jutun tuosta rannekkeesta.
14 kommenttia:

 1. Hauska kakku, erityisesti pingviinit on söpöjä!

  Mulla jäi aktiivisuusranneke pyörimään mieleen, kun siitä viimeksi täältä luin. Mielenkiinnolla siis odotan uutta juttua siitä! :)

  VastaaPoista
 2. Mulla käynyt mielessä hankkia aktiivisuusranneke joten mielenkiinnolla kuulisin käyttökokemuksia siintä. :)

  VastaaPoista
 3. Hieno kakku! Mielenkiinnolla odotan rannekejuttua. Niitä tuntuu olevan kaikilla. Mies oli kiinnittänyt asiaan huomiota työpaikan ruokalassa. Ranneke kädessä yhdellä ja toisella. Etenkin kuulemma niillä, jotka eivät kovin aktiivisennäköisiä ole.. Muttasiitä ei sua ainakaan voi syyttää. Siis, ettetkö olisi aktiivinen/liikunnallinen. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivottavasti ranneke vähän motivoisi liikkumaan niitä joilla motivaatio on hukassa.

   Poista
 4. Kivan kakut olet leiponut. Varmasti tyttö tykkäsi. Mäkin olen miettinyt tuota aktiivisuusranneketta. Jään innolla odottamaan päivitystäsi siitä.

  VastaaPoista
 5. Ihana kakku! Teitkö pingut ihan ite alusta lähtien? Tosi hienot!! Mulla on taas ideat ihan hakusessa ja O:n 4v synttärit vaan lähenee. Ne on maaliskuun alussa.

  Joo, kirjoita rannekkeesta oma juttunsa! Olis kiva lukee. Harmi kun tuollaista ei ollut vielä silloin, kun itse tein kauppatöitä. Olisi ollut kiva tietää vähän speksejä niistä päivistä. Askelmittaria joskus käytin ja sillä kellottelin helposti kuudessa tunnissa sen 15000 askelta.

  Oma ranneke mulla jäi hyllyn päälle loman ajaksi, ei mistään syystä, se vaan jäi. Nyt se on taas eksynyt ranteeseen ja on aika ottaa taas omaksi huviksi lukuja ylös :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, askelia kertyy myyjän työssä kivasti,

   Kiitos :) Pingviinit kakkuun on tehty alusta alkaen itse paisti tuon hattupäisen teki silloin kylässä ollut ystävä.

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)