perjantai 16. toukokuuta 2014

Avainnaulakko osa 2.

Tämä idea on muhinut jo pitkään, ja hyllykin ollut hankittuna jo kauan mutta jostain syystä toteutus on taas ollut varsin hidasta. Se lusikoista tekemäni avainnaulakko siirtyi keittiöön tauluksi. Tämä versio on enempi mun juttu.Muutama koukku tuohon viriteltiin ja tuo Mikon ärsyttävästi eteisen lipaston päällä pyörivä lompakkokin mahtuu just tuohon hyllylle mun aina laukun pohjalle hukkuvan auton avaimen kans.

Mulla olis noita mökkejä vielä kaksi isompaakin kokoa. Taitavat mennä pienten tyttöjen huoneeseen ainakin toinen jahka se saadaan remontoitua.

Puuarkkukin saatiin kasattua ja paikalleen. Ihan kätevä, jos haluaa säilyttää siinä hmmm...pumpulia. Pohjalevy ei järin paksu ole, mikä sinänsä ei haittaisi JOS sen alla menisi edes muutama tukipuu. Mutta ei mene. Mikon piti sinne sellaiset askarrella koska kuten kuvasta näkyy, tämä tuli kirjojen ja valokuva-albumeiden (sekä näköjään yhden shakkilaudan) säilytykseen.


Tässä paikalla oli ennen tämä (pahoittelen mutten löytänyt ainuttakaan kuvaa jossa katse ei ensimmäisenä osuisi Wagnerin persereikään):2 kommenttia:

  1. Nää on kivan näköisiä, siis talonaulakot/hyllyt, ei kissan pyllyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihan oli oma lehmä ojassa kun näitä kaupalle tilasin :D

      Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)