lauantai 24. toukokuuta 2014

Hoppu

Kesä toi kiireet. Töihin ja kotiin. Ja sehän vaan passaa :) Mun porukat oli mun veljen luona Espanjassa lomalla joten se tiesi tuplakiirettä töihin. Ja myös kotiin koska työpäivät tuppasi vähän venähtämään. Kun tämä päivä on pulkassa, niin sitten on töitä tehty 11 päivää ilman vapaapäivää ja huomenna olen vapaalla.

Kuten arvata saattaa, ei näillä kiireillä millään ehdi kasvimalle. Muutenkin tulis pikkasen liian kalliit sipulit ja salaatit jos kasvimaalle kantaisi tuota kallista kunnan vettä kun ei omaa kaivoa ole. Meidän kasvimaalle istutetaan tänä kesänä nurmikkoa. Mikko teki mulle kieroista jämälaudoista pari tällaista laatikkoa terassin viereen. Tähän tuli sipulia, toiseen tulee tilliä ja salaattia.


Ei tullu loput mun uusista terassikalusteista tällä viikolla. Piru vie. No ehkä ensi viikolla. Kukkia sain kuitenkin laitettua purkkeihin. Tämä tulee sitten terassin pöydälle:


Ja nämä on menossa etupihalle. 


Tämä on terassin/ruokailutilan ikkunalaudalla. Ostan joka vuosi tähän kohtaan saman värisen pelargonian. Rakastan näitä mummokasveja! Vaikka ne haiseekin pahalta!


Nämä jäävät terassille roikkumaan. Pitää tänään ostaa amppelille kannake. Näiden kukkien tarina on sellainen että pyysin Mikkoa tuomaan töistä sinisiä ja valkoisia lobeliota mutta se toi violetteja (kuvassa näyttävät sinisiltä mutta violetteja ovat) ja valkoisia petunioita :D Enkä viitsinyt takaisin viedä niin ostin näille humalan kaveriksi.


Tänä aamuna heräsin jo kuudelta odottelemaan töihin pääsyä. Kohta siirryn kahvikuppini kanssa takaisin ulos.


Ja tutut tietää, etten todellakaan ole mikään mekkoihminen, mutta mulla on tänään mekko päällä. Ja huomenna mennään Jyväskylään ja saatanpa ostaa sieltä toisenkin!6 kommenttia:

 1. Siis minen haista pelakuissa mitään hajua vaikka kuinka yritän nuuhkia? Valikoiva hajuaisti?

  Hauskaa työpäivää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä sun nokastas nyt jotain puuttu jos et haista sitä pistävää hajua??

   Poista
 2. Mä olen kans hamstannut samanmoisia h&m:n ja onlyn mekkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on käteviä senkin puoleen, että kun mulla ei aurinko ota jalkoihin yhtään niin saan peitettyä kalkkilaivan kapteenin kinttuni jollain joka ei silti ole kuuma päällä.

   Poista
 3. Oletpa ollu ahkera noiden kukkien kanssa. Kun kukat on vielä kaupassa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kerkee, ja niinhän vanhat ihmiset sanoo että ennen kesäkuun 10. päivää ei mitään pitäisi istuttaa :)

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)