lauantai 4. lokakuuta 2014

Kirpparikierros

Pahoittelen kuvien laatua jo etukäteen. Näillä vehkeillä ja taidoilla pitäisi edes muistaa kuvata valoisan aikaan. 

Käytiin tänään Matildan kanssa taas Jyväskylässä kirppistelemässä. Koska edellisestä reissusta oli tasan viikko, ei viitsitty mennä Kirpparilla.fi kirppikselle vaan suuntasimme sen lähelle Seppälän kirpputorimarkettin. Jotain tarttui mukaankin.

Olen aina miettinyt, että minä en kyllä mitään tyhjiä ei minkään merkkisiä lasipurkkeja kirpputoreilta kotiini raahaa. No nyt näköjään raahaan. Koska näiden värit oli meille ihan täydelliset. Tähtityynyjä olisi ollut kaksi, mutta ostin vain yhden koska toiselle ei ollut paikkaa mielessä. Hintaa tyynyllä oli 3e.

Vaatteitakin löytyi muutamia.
Kirppiksen jälkeen suunnattiin keskustaan ja käväisin kangaskaupassa hakemassa yhdelle meidän asiakas papparaiselle kalsarikuminauhaa. Tätä minä kutsun jo hyväksi palveluksi! Kassan lähellä oli korissa tällaisia ihania nauhoja joista heräteostoksena nappasin yhden mukaan.


Keskustasta löytyi myös pari joululahjaa lapsille. No niin. JOULU MAINITTU. Kuinka moni tunnustaa jo ostaneensa lahjoja jemmaan?

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Minä arvasin että jos ei kukaan muu, niin sinä ainakin :)

   Poista
 2. Ootpas sitten pyörinyt samoilla kulmilla :) Kivasti oot löytänyt kaikkea ihanaa. Mä en ole vielä joululahjoja ostellut, mutta muuten meillä on ainakin pojan puolesta alkanut jo kärsimätön joulun odotus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sinnepäin minä aina suuntaan jos vaan aikaa on :) Meillä ei lapset ole vielä alkaneet höyrytä joulusta.

   Poista
 3. En ole ostanut, mutta neulonut olen. Kivoja löytöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oletkin niin ahkera neuloja. Matilda muuten veti puikot mun sukasta pois ja voi hitsi miten ärsyttää nyt alkaa keräillä niitä silmukoita.

   Poista
 4. Kivoja löytöjä oletkin tehnyt. En vielä ole ajatellut joulua, hyvä kun olen kesästä päästänyt irti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei minuakaan kiinnosta pätkääkään katsella mitään varsinaisesti jouluisia koristeita tms. vielä. Lahjoja ostan etukäteen aina kun löytyy jotain kivaa. Näin huijaan itseäni että lahjoihin meni vähemmän rahaa :D

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)