lauantai 11. lokakuuta 2014

Kahden euron kirppislöytö ja pari räkänokkaa

Kahteen pienimpään iski torstai-iltana räkätauti. Perjantaista tuli kotipäivä. Onni on kuitenkin pöpöjä pelkäämätön ystävä, jonka lapset tuntuivat olevan samassa taudissa. Päästiin edes hetkeksi kahvittelemaan ja pois kotoa. Se tekikin päivästä paljon mukavamman. Edessä kun oli vielä tunnin mittainen nukutus sessio joka päättyi pitkän taistelun jälkeen nukkumatin voittoon. Sitä iloa ei kuitenkaan puolta tuntia kauempaa kestänyt ja tietysti loppuilta meni perinteisellä niistän neenäni äitiin ja huudan ellen saa olla sylissä -tyylillä.


Tänä aamuna molemmat olivat onneksi jo parempivointisen oloisia. Lähdettiin varaamaan Kihvelikirppikseltä pöytä. Siivosin taas vähän vaatekaappia. Voisinkin kirjoitella vaatteiden karsinnasta ihan oman juttunsa joku päivä. Tämä nyt ei ihan karsintaan kyllä liity, mutta löysin ihan täydellisen, ihan minun näköisen neuletakin 2€ hintaan pöydänvarausreissulla. 


Tuntuu ihan mökkihöperöltä kun ei olla päästy ulos. Isi tulee kotiin vasta puoli seitsemän aikaan. Haravoimaan tekis vähän mieli (!!!) mutta sitten taitaa olla jo pimeää. Joka tapauksessa, ulkona on päästävä käymään. Nyt meillä on sämpylät uunissa, ja lupasin piirtää Viian kanssa. Lähdettävä siis toteuttamaan tämä lupaus. Matilda nukahti päiväunilleen kymmenessä minuutissa, ja saan ehkä juoda päiväkahvini rauhassa.

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Mukavaa viikonloppua myös teille! Toivottavasti tauti helpottaa! Sairastaminen ja puolikuntoisuus on niiiiin syvältä! T: perhe, jossa kaikki sairastivat enterorokon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei. Eikös sillä taudilla ole aika ikäviä jälkitautejakin :(

   Poista
 2. Ihana toi pilvialusta! Mistä olet ostanut?

  VastaaPoista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)