torstai 29. toukokuuta 2014

Verho lapsuudesta

Tänään taas sateinen päivä innoitti harrastamaan turhasta rojusta luopumista. Tämä projektihan alkoi viime marraskuussa ja silloin vietiin heti alkuunsa tällainen kasa UFF:in konttiin. Viime kuussa vein paljon tavaraa kirppikselle ja paljon siellä myös myin. Tänään laitoin taas menemään UFF:ille vaatteita ja kenkiä jotka eivät kirppiksellä kaupaksi menneet, sekä vähän muutakin. Tässä eka satsi ja eteisessä odottaa vielä neljä pussillista jotka vien huomenna.


En voi käsittää, miksi on tullut jemmattua tätä vaatetta ja roinaa jota kukaan ei meillä käytä eikä tarvitse. Tuntuu vapauttavalta saada kaappeihin tilaa ja päästä eroon ylimääräisestä. Karsin ja karsin ja karsin....

Asiasta toiseen...testattiin tänään nämä Vaasan grillityynyt. Lapsille rosmariini-merisuola ja aikuisille chili. Jos olis kovinkin tulinen. No ei ollut. Aina nää kaupan chilijutut tuottaa pettymyksen. Mutta joo, nämä olivat kuitenkin ihan ok, väliin laitettiin itse tehtyjä jauhelihapihvejä ja syötiin itse tehtyjen valkosipulilohkoperunoiden, salaatin ja tankoparsan kanssa.


Kaappeja tonkiessa törmäsin tähän mun vanhaan verhoon. Ikivanhaan. Paitsi että enhän minä ole ikivanha? Verho käy tosi kivasti lastenhuoneen keltaisen seinän kanssa.
2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Joo, tää on ihan hauska. Ei oo oikein ennen meillä käynyt mihinkään ja sitten kun nuo lastenhuoneen seinät maalattiin, en enää muistanut koko verhoa. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan :)

      Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)