sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Ihan pihalla

Tänään on ollut mun keli ulkona. Ei ole liian kuuma eikä liian kylmä. Optimaalinen sää lenkkilyyn ja pihahommiin. Maalasin spraymaalilla vanhan keinunrungon ja Mikko laittoi paikalleen uudet keinut. Takana näkyy meidän seuraava homma eli tuon edesmenneen kasvimaan tasoittaminen ja nurmen istuttaminen siihen.


En ole pahemmin välittänyt meidän pihasta ikinä, kun en oikein ole jaksanut panostaa siihen saati osaa tehdä tai hoitaa mitään hienoja istutuksia. Mutta nyt kun täällä on vihreää, niin kyllähän tää ihan kiva oikeastaan onkin.

Miten hitossa tää ruohosipulin kasvatus voi olla näin vaikeeta että joka kesä sille käy näin?
5 kommenttia:

 1. Tää teksti oli kuin minun "kynästä" meidän pihan suhteen. Nyt olen herännyt siihen että tästä kyllä saa kivan ja oman näköisen kun vaan saa ensin ideoita mitä tehdä. Vanhan talon piha, jossa useampi asukas ollut, ei ole ihan helpoin alkaa tekemään omaan silmään kivaksi
  Saa aika paljon tehsä työtä.
  Ja tuo ruohosipuli...en kanssa käsitä!! Mulla käy aina samoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Muakin lannisti aluksi esim. se että olen monta vuotta haaveillut uudesta hienosta terassista ja siksi en ole sitten edes yrittänyt tehdä vanhalle mitään. Kunnes nyt tajusin että pienillä jutuilla voin saada vanhastakin ihan viihtyisän, sitä uutta odotellessa :) Ja en tosiaan tiedä miksi ruohosipulin kasvatus ei onnistu. Aluksi aina tulee muutama vihreä ohut korsi siihen ja sitten se vaan....kuolee.

   Poista
 2. Osta kaupasta ruohosipulia sellainen valmis tupsake ja laita se teidän kukkapenkin kukkien sekaan, se on siinä, samoin persiljaa. Ovat valmiit taimet ja edulliset. Katso että ovat hyvän tuuheat ja vihreät alut. Persilja on kaunis penkissä vaikka ei paljon söisikään keitoissa menee pienenä silppuna. Mummi on ostanut alun niin ja ruohosipuli on vuosia kasvanut oven lähellä, sitä pitäisi vaan jakaa, niin tuuheentuisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mihin kukkapenkiin. Ei mulla oo kukkia muutaku purkissa :D persilja mulla kasvaa siemenistä hyvin, on jo pitkää :)

   Poista
 3. Eikö sulla oo siinä pihassa Se mihin tuli niitä kattotiiliä ympärille....

  VastaaPoista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)