tiistai 15. heinäkuuta 2014

Laivamatka Ruotsiin

Päivitän blogia kännykällä ensimmäistä kertaa. Bloggerin oma sovellus todettu heti alkuunsa olevan sieltä ja syvältä. Ehkä tämä onnistuu tällä internetversiolla paremmin?

Meidän laiva lähti eilen 18.15 Helsingistä. Koska otimme auton mukaan, piti meidän olla jo 17.30 viimeistään satamassa. Lähdimme ajelemaan n. Klo 13 joka oli sopivasti Matildan päiväuniaikaan ja tyttö nukahtikin autoon pienen mökötyksen päätteeksi mutta heräsi sitten alle tunnin kuluttua protestoimaan autossa istumista.

Välillä pysähdyttiin huoltoasemalle keräilemään kiviä. Tää on joku sukuvika vissiin, kun Viivi ja Viia harrastavat tätä samaa vieläkin. Todella halpa harrastus kyllä ;) 

Loppumatka meni satamaan saakka suht hyvin ja laivassakin Matilda viihtyi kun pääsi itse kävelemään (lue: säntäämään pää kolmantena jalkana). 

Laivassa matkustaminen nyt oli sitä tavallista Viking linen luokkaa. Ahtaan tuntuista ja paskan hajuista. Mistä se haju oikein tulee? En ehkä halua tietää! Tax freen hinnatkin ovat karkkien osalta nousseet aika roimasti sitten viime kerran. Monet jutut maissa halvempia, paitsi tietty viinan ja kosmetiikan suhteen. Yhden kaulakorun, tuliaiskarkkia ja kengät löysin. Myös Mikko (maailman ronkelein kengänostaja joka on koko seurustelumme ajan etsinyt mieluista kenkäparia) löysi kengät! Samikset, tottakai. Vans:it, todella hyvä leveä malli, niin paljon paremmat kuin Converset, joita olisi myös ollut tarjolla ale hintaan.

Nyt ollaan Ruotsissa hotellissa joka on aika kiva. Mutta siitä lisää ensi kerralla!

2 kommenttia:

  1. Ha! Arvaa kuka harrastaa myös kivien keräilyä? Yleensä tosin rannoilta..Ja sain espanjan tuliaisina kassillisen kiviä :D Aurinkoista reissua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja arvaas. Meinasin ostaa sulle sydämen mallisen ystävyyskiven mut jätin ostamatta kun se oli vihree :D

      Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)