lauantai 12. heinäkuuta 2014

Lomasuunnitelmia
Tuntuu hullulta kirjoittaa nyt lomasuunnitelmista. Iso osa on varmaan lomansa jo pitänytkin, ja ne jotka eivät ole, ovat varmaan sekä tehneet että mahdollisesti raportoineetkin lomasuunnitelmansa viimeistään toukokuussa.

No, minulla ei ole tapana tehdä kovinkaan tarkkoja suunnitelmia kovinkaan aikaisin. Mietitty on kyllä, että lomalla voitaisi jotain muutakin tehdä kun kotona olla. Meillä omat haasteensa asettaa tuo lapsimääräkin. Eihän me mahduta edes yhteen autoon koko sakki. 

Mutta on me jotain suunniteltukin. Maanantaina lähdetään Mikon ja Matildan kanssa ajelemaan kohti Helsinkiä ja sieltä lähdemme laivalla (auton kanssa) kohti mieheni kotikulmia eli Tukholmaa. Olemme Tukholmassa hotellissa yhden yön, näemme siellä Mikon tuttuja ja käymme eläinpuistossa ja shoppailemassa. Palatessa käymme Keravalla katsomassa ystäväni vastasyntynyttä tyttövauvaa.

Isot tytöt ovat viikon isänsä luona, mutta myös heidän kanssa on sitten jotain reissua tiedossa. Ollaan koitettu miettiä mikä olisi sellainen kohde josta kaikki saisivat jotain irti. Ähtäri ja Nokkakiven huvipuisto (joka on samassa pihassa työpaikkani kanssa) ovat ainakin mahdollisia kohteita.

Huominen vielä töitä ja sitten se alkaa, loma. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, ilahdun kommenteista :)