keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Lomapäivä nro 2     

           

Yövyttiin viime yö Sollentunassa Scandic Star hotellissa. Hotelli oli kyllä nätti ja viihtyisä. Tai no on vieläkin, täällähän mä köllöttelen sviitissä jättikokoisessa sängyssä vielä hetken.  Meidän huone on seitsemännessä kerroksessa mikä on oikein kiva ihmiselle joka pelkää korkeita paikkoja (eli mulle). 

Aivan hotellin vieressä on ostoskeskus jossa on vaikka mitä kivoja kauppoja. Käytiin siellä eilen vähän ostoksilla ja syömässä aasialaista ruokaa, joka oli todella hyvää. Eipä ole pitkään aikaan tullut sitä syötyä. Ostokset oli nyt vähän juhlatarvikepainoitteisia. Keskimmäisillä tytöillä on synttärit syyskuussa ja meidän nurkilta ei hirveästi kivoja juhlatarvikkeita löydy. Ekan kuvan kaulakoru löytyi laivalta.

Illalla käytiin Mikon vanhoilla kotikulmilla, ihan tässä lähellä sekä tavattiin siellä Mikon tuttuja. Tänään on sitten hotellihuoneen luovutuksen jälkeen luvassa mm.eläinpuistoa ennen laivaan astumista ja kotimatkan alkamista.

Reissu on ollut tosi kiva mutta tietäähän sen että kun minä olen mukana, jotain kohellusta sattuu aina. Eikä siltä vältytty tälläkään kertaa. Aamulla kun mentiin syömään, nappasin jostain kiposta ainoan siinä olleen melonin palan ja mietin että ihan kuin tästä puuttuisi yksi palanen. Ihan kun joku olisi haukannut siitä. Seuraavalla kierroksella huomasin siihen kippoon kertyneen hedelmien kuoria ja meetvurstisiivun. Se näyttikin olevan jonkin sortin biojäteastia!!!!

10 kommenttia:

 1. Kiva päästä seuraamaan teidän reissua melkein reaaliajassa. Mukavaa matkaa! Ja tarkkana niiden biojätteiden kanssa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mulle on pienenä jo opetettu ettei ruokaa piä heittää hukkaan :D

   Poista
 2. Ihanan näköisiä lomakuvia!! :) Ja supersöpöjä ostoksia olet tehnyt!!! :)

  VastaaPoista
 3. Jätitkö loput bioskassa olevat kuitenkin rauhaan... ;)

  VastaaPoista
 4. Mihin se teksti hävisi...Jätitkö loput bioskassa olevat rauhaan... ;)

  VastaaPoista
 5. Olitkin nopea vastaamaan... :O Ei se mihinkään hävinnytkään...t. Pönttö

  VastaaPoista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)