sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Talviloma

Selvisin vatsataudista. Sain tilalle nuhan. Ja hermoromahduksen. Siitä en ole vielä selvinnyt. Mutta olen lomalla. Ensin pari yötä mummolassa (ähky). Nyt yksi yö kotona ja sitten kummipojan luo yökuntiin. 

6 kommenttia:

 1. Ihanat ilmeet ❤ Ja vau mitkä lomakynnet! Toivottavasti hermoromahdus hellittää kyläillessä. Kivaa lomaa teille!

  VastaaPoista
 2. Ihana kuulla susta ja teistä. Ihanat kuvat Matildasta ja vau! Mitkä kynnet :) Olenkohan liian henkilökohtainen, jos uskallan sanoa sen mitä ajattelen.. mulla on ikävä sun kirjoituksia. Ollaan tuttuja vain näin blogien kautta, mutta jostain syystä olet päässyt minussa sen verran pintaa syvemmälle, että useasti olen jo miettinyt mitä teille kuuluu. Kuinka on tämä vuosi oikeastaan pyörähtänyt käyntiin, kun ei sinusta mitään kuulu ;) Tosin onhan tässä omakin real-life-elämä vähän rajoittanut blogi-elämää. Toivottavasti kaikki on hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kuulla että on ollut vähän ikäväkin. Blogin kirjoittelu on jäänyt vähemmälle tämän vuoden puolella koska tuntuu että täällä on ollut kaikki asiat aivan sekaisin, eikä edes mitenkään hyvällä tavalla :/ Mutta nyt tuntuu siltä, että eiköhän tämä kirjoittelu tästä ala taas luistaa.

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)