lauantai 15. maaliskuuta 2014

Kello viiden herätys

Noropotilas nro 5. Pyykinpesu aloitettu samoihin aikoihin. Onneksi täällä Keski-Suomessa on aurinkoinen keli vaikka etelässä vissiin sataa lunta. Toivottavasti se lumisade ei tänne tulisikaan.

Olen saanut vapaapäivän kunniaksi siivottua melkein koko talon ja olen siitä erittäin iloinen. On niin helvetin rasittavaa kun viikolla ei vaan tunnu yksinkertaisesti riittävän aika siihen että saisi pidettyä kodin niin siistinä kuin haluaisi. Tämä aiheuttaa allekirjoittaneessa suurta ärtyisyyttä iltaisin.


Viia oli eilen hoitotädin kanssa kerännyt pajunoksia. Aika pulleita pajunkissoja, vai mitä. Kauppareissulla ostin tulppaaneita kissoille kaveriksi.


Vaikka käytiinkin kävellen kaupassa, on tänään pakko päästä ulos vielä kunnolla. Yksin. Jahka Mikko palaa töistä. Silloin tuskin enää aurinko paistaa, mutta ei anneta sen haitata.


Olen kuivannut tänään muutaman koneellisen pyykkiä ulkona. Kuivuvat tuulessa ja auringonpaisteessa tosi nopeasti. Mahtavaa. Tykkään pestä pyykkiä silloin kun ne voi kuivata ulkona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, ilahdun kommenteista :)