tiistai 2. joulukuuta 2014

Kynttelikön uusi elämä

Tiedätkö sen olon kun on pitäisi päästä näpertelemään jotain ja se olo ei vaan häviä ennenkuin olet keksinyt jotain näperreltävää? No tänään oli sellainen olo. Keksin kyllä mitä olisin tehnyt mutta koska siihen ei löytynyt kaikkia tarpeita kotoa, en voinut aloittaa. Päädyin tonkimaan joulukoristelaatikkoa ja sen vierestä löytyi puun värinen kynttelikkö.

Mietin, että eipä tuokaan käy värinsä vuoksi meillä mihinkään, ja että ei oikeastaan ole nämä tavallisen malliset kyntteliköt miellyttäneet silmää pariin vuoteen. Ja siitähän se ajatus sitten lähti.


Ylimääräiset härpäkkeet pois ja mustaa askartelumaalia pintaan. Maali on peittävää, helppo levittää ja kuivuu nopeasti. Käväisin maalin kuivuessa suihkussa ja suihkun jälkeen teippasin musta-valkoisella masking teipillä kynttilöihin rinkulat.Tämä käy meillä värityksensä puolesta niin moneen paikkaan etten ole vielä keksinyt mihin  sen laitan. Lopputulokseen olen jokatapauksessa tyytyväinen.12 kommenttia:

 1. Vau! Saipas kynttelikkö modernin ilmeen :)

  VastaaPoista
 2. Kylläpäs kynttelikön tyyli muuttui helposti ja nopeasti! Kannatti näpertää. :)

  VastaaPoista
 3. Muuttu paljon paremmaksi, ei ole yhtään ikävä aikaa kun kaikki oli männynväristä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kyllä ole, tuokin oli tuollainen kellastunut jo.

   Poista
 4. No nyt on kyllä nykyaikainen kynttelikkö, hyvältä näyttää!!! ;)

  VastaaPoista
 5. Hieno tuli. Ihan sinunnäköinen. :)

  VastaaPoista
 6. On järkyttävää ajatella, että tuolla jossain tulevaisuudessa häämöttää aika, jolloin tämä kellastuva mänty on toooodella trendikästä. Toivottavasti en elä silloin. Tarpeeksi järkyttävää kokea samojen vaatteiden uudelleen tulo. Tuntee itsensä hieman kivikautiseksi :/

  VastaaPoista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)