sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

"Ristalliruunua" ja muuta juttua

Saatiin anopin perintönä tällainen upea kristallikruunu.


Kristallit ovat melko pölyisiä ja metalliosat tummuneita joten edessä on puhdistusoperaatio johon hommasimme tällaiset aseet. Sampo pulveria yhteen kohtaan jo testasinkin. Mutta tänään on ollut sen verran touhukas päivä kyllä että kunnolla käyn tuon kruunun kimppuun sitten joku muu päivä.


Kruunun lisäksi tulessa on just nyt sata muutakin rautaa. No ehkä vähän liioittelin, kolmehan niitä vain on. Aloitin nimittäin viimeinkin keinutuolin tuunaamisen ja keksin vihdoinkin mitä teen eräälle vanhalle tuolille. Aion päällystää sen Aku Ankoilla. Niin ja tiistaina laitellaan tapettiakin seinään! Koitan myös kuumeisesti miettiä mihin ihmeeseen saisin anopin antiikkipiirongin mahtumaan. On nimittäin niin upea että sääli pitää säilössä varastossa. Koko vaan tuottaa ongelmaa. Olohuoneeseen mahtuisi juuri ja juuri (on 156cm leveä) mutta peittäisi koko ikkunankin. En yhtään muistanut että on niin korkeakin.

2 kommenttia:

  1. Myyt yhden Ikean malmin mulle tuosta telkkarin luonta, niin saat piirongin mahtumaan :) :) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, Mikko sano samaa että yksi Malmi pois mut en lämpene idealle. Tekis mieli maalata se piironki mustaks mut eihän sitä voi maalaamaan mennä. Hmmmpf.

      Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)