maanantai 17. maaliskuuta 2014

Meidän perheen naisten kevättakit

Kaikki kevätkamppeet alkais nyt olla vihdoinkin hankittu! Kelit tuntuu vaihtelevan kyllä sen verran että kyllä meillä pienet lähtivät tänään hoitoon ihan toppahaalareissa lämpömittarin näyttäessä -10 astetta. Isot neidit on jo siinä iässä että ihan tuulipuvut päällä ne ei oikeen tykkäis enää ainakaan joka päivä kouluun lähteä. Syksyisten tuulitakkien vielä molemmille sopiessa päädyin tilaamaan tyttöjen toivomat nahka- ja parkatakit. Parka Veeralle, nahka Viiville. Molemmat Lindexiltä.Viialle ostin NameIt softshell takin. 


Matildalle on Reiman haalari pihakäyttöön. Viime syksyinen aleostos ja koko osui ihan nappiin.


Sekä Lindexin ihana ihana ihana tiikerihaalari kauppareissuille ym. Tämä kaipaisi vielä hattua kaveriksi.


Havahduin tänään myös siihen tosiasiaan että kävelevä lapsi tarvitsee myös kengät. Veljeni Espanjasta soitteli ostaneensa juuri paljon lasten kenkiä ja haluaa lähettää yhdet Matildalle. Täytyy mitata neidon koipi tänään.

Niin, ja äitilläkin on uusi takki:


Kuvat Lindex, Only ja NameIt.5 kommenttia:

 1. Minäkin hipelöin Name it:in takkia. Mukava kun tälle kylälle tullut nuo name it vaatteet. Ostin (kylläkin Jyväskylästä) Name it:in tosi kivoja Graafisia leggareita Ainolle.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Mä ihailen ihmisiä, jotka on ajoissa näissä vaateasioissa. Mä sitten kierrän kauppoja paniikissa, kun kaikki kevät kengät ja takit on loppu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulin olevani myöhässä kunnes tajusin että kevät vaan onkin ajoissa ja nyt on vasta maaliskuu.

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)