lauantai 1. marraskuuta 2014

Uusi ulkoasu & linkitä blogisi

Blogissa on nyt uusi ulkoasu. Tai no otsikon/nimen teksti säilyi samana, kuva muutettiin ja kuviot reunoilta poistettiin. Nyt mulla on ehkä vähän alaston olo jos niin voi sanoa. Katsotaan päädynkö lisäämään vielä jotain reunoille. Kollaasiin koitin valita kuvia joista selviäisi vähän mistä tässä koko hommassa on kyse. Arjesta, inspiraatiosta, sisustuksesta, leipomisesta ja meistä. Jokaisessa noista kuvassa on jotain, mikä tuo mieleen jonkun hyvän hetken, tai josta muuten vaan tykkään.


Kuvia oli vaikea valita, koska näitä omasta mielestä hyviä/minulle tärkeitä otoksia tuntuu olevan kännykkä pullollaan. Varsinkin tästä yhdestä linssiluteesta.


Ja kesäaamuista.

Mitäs pidät uudesta ulkoasusta? Entä onko mielessä jotain aihetta josta toivoisit postausta? Otan mielelläni vastaan toiveita. 

Tähän postaukseen voit myös linkittää oman blogisi. Uutta luettavaa on aina mukava löytää!


15 kommenttia:

 1. Kiva ulkoasu. Itsellä on työn alla joku banneri omaan blogiin kanssa, mutta en ole vaan vielä osannut päättää millainen se olisi :D Tai sitten ideani on niin monimutkaisia, että en osaa niitä itse toteuttaa. Vaikeeta on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mikko on koulutukseltaan graafinen suunnittelija, joten sillä on koneella ohjelma jolla on helppo tehdä (ei minun vaan sen) niin se teki tuon nopsaan eilen illalla.

   Poista
 2. Tykkään! Tosin tykkäsin kovasti niistä entisistä reunoista myös! :)

  VastaaPoista
 3. elmnrntu.blogspot.fi
  tämmönen uus ja hieman hupsu blogi jonka aloitin :D

  VastaaPoista
 4. Aiempaa en nähnyt, mutta kivalle näyttää uusi ilme! Hyvä idea koota banneriin kuvia, jotka kertovat blogin sisällöstä.

  VastaaPoista
 5. Sä voisit tehdä teidän kaupan joulutavaroista jutun :) siellä on niin kaikkea ihanaa myynnissä joulun aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Niinhän siellä on, vielä kun saisi ne paikalleen :D

   Poista
 6. Tykkään, mutta tykkäsin edellisestäkin :D Mäkin olen miettinyt sitä kuvabanneria, mutta koska en millään ole tässä vuoden aikana osannut päättää kuvia siihen, niin tein bannerin yhdestä kuvasta. Käy kurkkaa, jos et ole vielä nähnyt sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sun bannerin kuva on niin hieno, sitä piti ihmetellä ihan pidemmän aikaa!

   Poista
 7. Löysin blogiisi Luona-blogin haasteen kautta. Ihania DIY-juttuja sinulla! Täytyy perehtyä ajan kanssa. Mun blogi löytyy osoitteesta: http://espoonviisikko.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. http://wilmaheidi.blogspot.fi

  Monipuolinen lifestyle blogi, mutta jos pää aihe pitää valita niin se kallistuu valokuvaamiseen. Kuitenkin blogissa on laidasta laitaan aiheita. On ruuanlaittoa, valokuvausta, muotia, mietteitä ja videoita. Kirjoitan rehellisesti ja lähtökohdaltaan positiivisesti kaikki tekstit. Pyrin jakamaan mietteitä myös lukijoiden kanssa.

  VastaaPoista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)