torstai 6. maaliskuuta 2014

Yrjö ja 11kk

Sain viime yönä päälleni melkoisen satsin yrjöä ja olen pessyt itseäni, Matildaa ja pyykkiä aamukolmesta aina iltapäivään saakka. Hoitopaikassa vissiin jokin eri pöpö kiertää. Joten luulenpa että Viia on seuraava potilas.


Oikeastaan mitään sen kummempaa ei kuukauden aikana ole tapahtunut, kuin että tytöstä on tullut vieläkin taitavampi apinoija ja tunnistaa yhä useampia sanoja. Koittaa sinnikkäästi saada itse puettua hatun päähänsä ja edelleenkin syö jokaisen tielleen osuvan suuhunsa suinkin mahtuvan tavaran/roskan. Sensijaan purkista ei eväät oikein enää maita, kun on nyt päässyt vihdoinkin kotiruaan makuun eikä jokainen kokkare saa enää aikaan yökkäyksiä.


Matilda on erittäin iloinen ja nauravainen lapsi. Lähes aina on suu hymyssä. Hoitopaikassakin viihtyy hyvin ja myös hoitotäti jaksaa aina ihmetellä tätä hymyn määrää. 1 -vuotis synttäreitä jo kovasti suunnittelemme! Sekä imetyksen lopettamista.


Meillä on ollut taas jälleen melkoisen hulinaviikko. Mikolla päivätyön lisäksi maanantaisin ja tiistaisin kuularyhmät, ja itsekin olen saanut treenattua joka päivä. Paitsi eilen koin saaneeni töissä tarpeeksi treeniä yhdelle päivälle kun kantelin myymäläkalusteiden osia rappuja ylös. Tänään lähden testaamaan tämän uuden juoksutakin lenkkipolulle. Huomenna voisi olla taas kuulapäivä. Jostain syystä mulle on aina ollut mielekkäämpää liikkua niin että pääosassa ovat jalat, mutta nyt olen löytänyt riittävästi motivaatiota myös ylävartaloa (lähinnä käsiä) rääkkääviin juttuihin.


Mikäli MrYrjö ei pilaa koko loppuviikkoa, on meille tulossa mukava viikonloppu. Sunnuntaina suuntaamme Jyväskylään syömään ja ehkä vähän shoppailemaankin. Niin, ja lauantaikin lähestyy, vihdoinkin karkkipäivä!


4 kommenttia:

 1. Mahatauti! Voi yök! Toivottavasti muut pysyy terveenä ja saatte viettää mukavan viikpnlopun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ei ole tullut uusia potilaita, onneksi. Kiitos ja samaa sinne :)

   Poista
 2. Ihania kuvia, mutta erityisesti ilahdutti hyvä kuva mun kauniista tytöstä. Niitä on niin harvoin täällä. Pipokin on hyvä.

  VastaaPoista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)