perjantai 27. kesäkuuta 2014

Batman vs Vituiksmän

Kovan onnen varpaat tuossa mun vasemmassa jalassa. Vuosi sitten tulin leuanvetotangolta alas ja mursin varpaani. Eilen keitin parsaa ja yks kaks ne kiehuvat vedet olikin mun kintulla ja kattila ja parsat pitkin lattiaa.


En todellakaan tiedä miten tämä kävi. Mutta kun huusin, alkoi suht lähellä ollut Matilda huutaa, ja minä tietysti säikähdin että kuumaa vettä roiskui Matildankin päälle ja ryntäsin tarkistamaan asiaa. Jäi sitten se tulinen märkä sukka ottamatta omasta jalasta. No Matildaan ei onneksi osunut, säikähti vain raukka sitä kun aloin huutaa. Reilut viisi tuntia piti jalkaa pitää vesisaavissa, yhtään ei kärsinyt nostaa pois. Yöksi laitoin paksun kerroksen rasvaa. Kääreitä ei kärsinyt pitää yhtään. Ihme kyllä, sain jonkin verran nukuttuakin. Jalka ylhäällä tyynypinon päällä.



Aamulla rakkuloille noussut jalka paketoitiin terveyskeskuksessa ja sain viikonlopuksi selvitymispaketin. Olen nimittäin lähdössä reissuun ystäväni luo Huittisiin (viimeksi käynyt siellä yhdeksän vuotta sitten ja taas oon menossa!). Matildan kanssa ja junalla. Ja tietysti juuri silloin kun minä kerrankin matkustan junalla, on jotkut raidetyypit lakossa ja jalka paketissa ja pussissa. Toivottavasti junat kulkevat ajallaan. Olen jo valmiiksi stressannut sitä kuinka pääsen Matildan ja kamojeni kanssa junanvaunun yläkerrokseen. 


Näistäkin seikoista huolimatta odotan jo innolla reissua. Tekeepä hyvää päästä vähän pois täältä kotoa!



2 kommenttia:

Kiitos, ilahdun kommenteista :)