lauantai 21. kesäkuuta 2014

Juhannuksena

Olin juhannusaattona töissä neljään saakka jonka jälkeen piti vielä hakea Viivi Jyväskylästä. Kuuden aikaan päästiin vasta lähtemään mökille syömään. Kolme vanhinta jäivät mökille yöksi ja me muut tultiin kotiin. Mikko lähti nukuttamaan Matildaa ja nukutti samalla itsensä. Sain katsella rauhassa Netflixiltä Orange is the new black -sarjaa.


Aamulla nukuttiin pitkään, melkein yhdeksään. Oli tarkoitus lähteä Petäjävedelle Mikon mummolaan, mutta heti herättyämme kuulimmekin että se sakki jota oltiin menossa katsomaan, olikin tulossa meille. Eipä olla ikinä siivottu yhtä nopsaan. Enkä oo ikinä leiponut noin nopasti ja noin rumaa kakkua. Mutta ihan hyvää se oli.


Viia keräsi juhannuskukat. Naapurin nurmikolta.


Ja ruuaksi tehtiin tänään nyhtöpossuhamppareita. Tällä kertaa possu oli valmista. Senkun vain lämmitti uunissa, repi itse ja laittoi kastikkeen sekaan. Oli parempaa ja nopeampaa sekä tietysti myös vaivattomampaa kuin itse tehty. Salaatit hampparin välissä on omalta kasvimaalta.


Matilda sai kummitätskältään Espanjan tuliaisena ihania paitoja. Kuvia tuosta lapsesta on nykyisin "hiukan" hankala ottaa. Ei oikein malta pysyä paikallaan.


Mukavaa viikonlopun jatkoa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, ilahdun kommenteista :)