lauantai 14. kesäkuuta 2014

Tuntuuko kenestäkään muusta siltä että kesä meni jo? Johtunee aikaisesta keväästä ja tästä vallitsevasta säästä? Täällä saa aamulla kiskoa villasukkia jalkaan ja ensi viikolla on juhannus. En minä mikään hirmuisen helteen ystäväkään ole, mut pitääks tän kelin nyt mennä laidasta laitaan. Näköjään.

Tänään käytiin testaamassa paikallinen Revontuli Bowling Diner Mikon ja Matildan kanssa. Upean näköinen paikka ja ruokakin oli hyvää.





Tämä taisi olla bbq burgeri ja ei mitään mahiksia syödä yksin loppuun. Niin ja mainitsinko jo, että oli hyvää. Nam. Nyt on huono olo. Meinasin lähteä lenkille mutta en yksinkertaisesti enää kykene.



On me tehty muutakin kuin syöty. Ainakin pesty pyykkiä. Ostettiin nimittäin uusi kone. Olinkin jo aivan kypsä entiseen yksilöön ja viimeinen pisara oli kun se alkoi vuotaa lattialle. Pyykkikoneet ovat todellakin muuttuneet siitä millaisia ne silloin olivat kun viimeksi sellaista oltiin ostamassa. Aikani vaihtoehtoja pyöriteltyäni päädyin tällaiseen Samsungiin. Keskivertopeli. Riittämiin uusia ominaisuuksia joita edellisessä ei ollut, kuten pyykkien punnitseminen, lapsilukko, vartin pesuohjelma, rummun pesuohjelma jne. Mutta ei kuitenkaan liian hieno/erikoinen. Panttasin koko viikon pyykkejä, niin eilen ja tänään onkin saanut testailla uutta konetta ihan urakalla, ohjekirja toisessa kourassa.


Illaksi meillä olis luvassa jokin leffa. Koko viikko onkin tullut iltaisin tuijoteltua Netflixiltä uutta lemppari sarjaani (no ei, ei voita Walking Deadia mut se on tauolla joten tämä olkoon korvike) Orange is the new blackia. Koukuttava sarja. Suosittelen.

5 kommenttia:

  1. Kyllä hieman sieppas aamulla kaivaa lapsille välikausi vaatteita kun ulkona asteita +8 ja aivan kamala tuuli. Hieman hellemekot päällensä pukeneita tyttöjä harmitti mutta pian kiittivät kun äidin laukusta löytyi vielä hanskatkin.. perinteistä suomen kesää ;)
    Mutta jospa se vielä lämmintä pukkaisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja olen samaan sarjaan koukussa.
      ja walking death on meillä kanssa sarja mitä yhdessä seurataan.

      Poista
    2. Hyvä maku siis sulla telkkarisarjojen suhteen ;) Noi on kyllä parhaat! Joo, siis mähän oon kans jo kahdesti pessyt vk vaatteet pois ja kesäteloille. Pyh. Nyt en enää pese :D

      Poista
  2. Samalta tuntuu, mihin se kesä meni!!?? Meillä näytti mittari sentään +14 ja aurinko huijas uskomaan että ois lämmin. No ei ollut, sortseissa varsinkaan :D Oikeaa tai intiaanikesää odotellessa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tuli vielä perjantaina postiin yks hellemekko. Ajatus sen pukemisesta tuntuu niin kaukaiselta :/ Nyt täällä paistaa mutta tuuli on kylmä.

      Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)