maanantai 2. kesäkuuta 2014

Sohvasuunnitelmat

Menin viikonloppuna käymään isompien lasten isän luona, tyttöjen todistuksia tutkailemaan (ja olivatpa muuten hyvät!). Se reissu tuli vähän kalliimmaksi kuin kuvittelin. Ostettiin nimittäin sohva. No, se ei ole vielä täällä koska ehkä on kohtuullista odottaa että he saavat katsottua uuden sohvan tilalle ettei tarvitse lattialla istua. Ja lattialla istumisesta puheenollen. Meillä on kijaimellisesti osa porukasta joutunut istumaan lattialla. Ja kaksi vanhinta eivät tunnu mahtuvan samalle sohvalle muutenkaan. No, kohta meillä on viisi metriä mustanharmaata kulmasohvaa, joten eiköhän siihen aleta mahtumaan.

Tiedäthän, miten siinä sitten tuppaa käymään. Kun uusit sohvan, saatat joutua uusimaan jotain muutakin. Minä ajattelin vähän päällystää sohvan selkänojatyynyjä. Ei niissä mitään vikaa ole nytkään kyllä, mutta haluaisin niihin vähän erilaisuutta joten tilasin jo kankaita ja meinaan ommella niihin irroitettavat päälliset.
Kyllä.
Minä.
Ommella.
Tiedän!

Ja tuohon yksiväriseen meinaan vielä itse painaa kuviot. 


Ja eikä tässä vielä kaikki. Minä, joka olen sanonut etten ikinä hommaa sohvapöytää keräämään kaikkea rojua keskelle olohuoneen lattiaa, olen alkanut harkita sohvapöydän hankkimista. Kaksi on vaihtoehtoja jotka kelpuuttaisin.

Hay


Tai Liatorp.


Tässä muutama jo aiemminkin täällä blogissa vilahtanut kuva olohuoneesta. Kohta onkin sitten vähän eri näköistä.


4 kommenttia:

  1. :D :D. Tuppaa se täälläkin olemaan välillä vähän ahdasta tyttöjen istua samalla sohvalla, vaikka se iso onkin. Kulma paikka kuulema varattu veeralle :D

    VastaaPoista
  2. Nyssää saat uuen sohvan!!! Tuun istuskelemaan kunhan aikataulut passaa yhteen. Teille mahtuu ihanasti sohvapöytä. Aattelin keretä lomallani vielä ikeaan..lähekkö ihana mukaan?

    VastaaPoista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)