torstai 12. kesäkuuta 2014

Mitä kuuluu Matildalle

Meidän yöelämä on rauhoittunut melkoisesti kun lopetin imetyksen. Hyvin nukutaan, vaikka Matilda vieressä nukkuukin. Uutena juttuna on tullut velli, jonka illalla juo puuron päälle ennen nukkumaanmenoa. Välttämättähän ei sitä tarvitsisi enää kun ikääkin on jo tuon 1v ja 2kk vähän reilu. Mutta eipä siitä haittaakaan ole. Aamullakin juo herättyään yhden purkillisen velliä ja sitten päälle leipää, muroja tms.

Matilda viihtyy hyvin hoidossa ja lähtee sinne mielellään. Hymyssä suin sinne aamulla jää ja hymy on korvissa silloinkin kun hakemaan mennään. 


 Yksi poskihammas on jo tullut kunnolla esille ja toinen on tulossa. Sormilla kaivelee paljon suutaan samalla känisten. Ensiavuksi on tarjottu jääkaappikylmää kurkkua jonka järsiminen tuntuisi vähän helpottavan.Matilda on löytänyt tanssimisen ilon ja hytkyttelee pulleaa vaippapeppuaan hanakasti musiikin tahtiin.


Uusia sanojakin on tullut, meidän ihmetykseksi ja riemuksi. 
-Oho! 
-Hui!
- Tutti
-Isi
-Kissa
-Nam nam
-Ou jee!
-Viivi


Telkkariohjelmista Pingu kiinnostaa kovasti.

Sellainen se, edelleenkin kerrassaan aurinkoinen ja iloinen Matilda.

2 kommenttia:

 1. Ihana, ihana Matilda ♥
  Einarinkin lemppari ohjelma oli Pingu..jossain vaiheessa mietin silloin että senkö takia se ei tuntunut oppivan puhumaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis en oo huomannu et Matilda välittäs pätkääkään muista lastenohjelmista mutta kun laittaa Pingun niin se suorastaan jähmettyy,

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)