tiistai 17. kesäkuuta 2014

Negatiivista

Facebookissa on pyörinyt positiivisuushaaste. En tiedä johtuuko pessimistisestä luonteestani, mutta on ollut hauska lukea muutama "negatiivisuushaaste" -vastaus. Ei sillä, että mitenkään riemuitsisin toisten negatiivisista jutuista, mutta vaihtelu virkistää. 

Muakin ärsyttää joskus:


1. Mitä tarkoittaa äp -pakkaus? Voisko joku selventää. Kirppiksillä usein vastaan tulee tämä sana. "äp -pakkauksen vähän käytetty makuupussi". Mistä se äp -pakkaus on lyhenne? Onko se niinkuin äitiyspakkausPAKKAUS? Olen pihalla. Ärsyttävää.

2. Linnut. Ne paskantaa. Joka paikkaan.3. Joku kysyy neuvoa, yleensä johonkin leipomisjuttuun. Sit kerron jonkun neuvon. Ne ilmoittaa myöhemmin että ihan perseelleen meni. Kysyin noudattiko neuvoa jonka annoin ja saan kiertelevän ja kaartelevan EI -vastauksen. No, mitä sit kysyt neuvoo jos teet kuitenkin toiste? Varmaan turha sitten tulla neuvojalle narisemaan?


4. Nurmikko. Se kasvaa.


5. Suu auki syöminen ja mässyttäminen. Tää on kestosuosikki ärsytyslistalla.


6. Turha draamailu. Keksi parempaa tekemistä.


7. "Mitä sun äitilles oikeen kuuluu". Korostan nyt että jos tätä kysyy joku oikeasti tuttu ihminen, se ei ole ärsyttävää. Mutta asiakkaat. Jotkut joita en tunne, eikä äitikään tunne, mutta tietää. Luuleeko ne että olen joku infopiste toisten yksityisasioista (ei, ne ei todellakaan tyydy "ihan hyvää" -vastaukseen) ? Jos oikeesti kiinnostaa niin paljon, niin eikö vois ottaa sitä puhelinta kouraan ja soittaa ja kysyä että MITÄS SULLE OIKEEN KUULUU. Ei, sitä pitää kerta kuussa käydä kyselemässä kaupan kassalla.


8. Kylällä pyörii kihomatoja ja täitä. Yök!!!!

9. Punkit. 

1 kommentti:

  1. Äidille kuuluu ihan hyvää. Sillä on uusi puhelin, jota hapuillen käyttää. Vanhat vaivat, mietin tuossa hetken jakaisitko numeroani utelijoille...mutta puhelut saattaisivat ajottua yön synkkìin tunteihin,älä siis tee sitä. En ole parhaimmillani silloinkaan. Joskus saattaa mennä päivä parikin kun ei soitella. Harmi vaan, kun tämä ei mene perille tätä kautta. Harkitsen vielä hetken haastattelua Hankasalmensanomissa.

    VastaaPoista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)