lauantai 30. elokuuta 2014

Tylsiä ostoksia

 Kyllä on taas aamuisin huomannut vaatekaappia tonkiessa, että on tullut hankittua syksyksi vaatekaappeihin täydennystä vain lapsille. Jokaisissa leggareissa tuntuu olevan reikä. Samoin trikoopaidoissa. Viskelin niitä kassillisen roskiin ja istahdin koneelle tilaamaan lisää näitä vähän tylsiä perusvaatteita.
Töissä revin harvase päivä vaatteitani hyllynkulmiin ja laatikon reunoihin katiskoista puhumattakaan. Eräs katiska on syönyt multa jo kahdet housut ja nyt kieltäydyn enää koskemasta siihen ellei mun kädet kasva muutaman kymmenen senttiä lisää jolloin pystyisin kantamaan sitä niin ettei se koske vaatteisiini.Eipä olisi ensimmäinen kerta sekään kun vaatteille joutuu töissä öljyä tai tussia jotka eivät irtoa pesussa. Tämän vuoksi pysyttelen työvaatteissa ehdottomasti näissä halvemmissa vetimissä niin ei tarvitse itkeä 100€ hupparin pilalle menoa.


Onneksi kuitenkin saan laittaa töihin ne vaatteet jotka haluan, eikä ole mitään "työpukua" erikseen.Huomasin vasta näitä kuvia laittaessani että onpas aika synkän näköiset värit tullut valittua. Mutta saahan näitä helposti piristettyä kirkkaan värisillä housuilla/huiveilla joita jo kaapista löytyykin. Meinasin tilata tämän fleecenkin harmaana mutta otin sittenkin pinkin, koska treenikamppeet saa olla vähän iloisemman värisiä.


Lapsille ei pitänyt ostaa mitään. Kuitenkin piti ihan äkkiä vilkaista lastenkin puolta ja niinhän siinä kävi että Matildalle "joutui" pari juttua ostamaan.


Eiköhän nyt ala olla tämän talon naisten vaateasiat kunnossa syksyksi. Talvivaatteet täytyy vielä hankkia kahdelle isoimmalle tytölle sekä minulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, ilahdun kommenteista :)