maanantai 25. elokuuta 2014

Kynäpurkki ja lastenhuonesuunnitelmia


Askartelin äsken vanhasta persikkapurkista, washi- ja dymoteipistä sekä kuviopaperista kynäpurkin lastenhuoneeseen. Tuli ihan kiva. Täytyy ehdottomasti tehdä näitä lisää kun papereitakin on jos jonkin näköisiä.

Niin, niistä suunnitelmista. Pienten tyttöjen huoneen remontoiminen on odottanut inspiraatiota ja varsinkin aikaa joka tuntuu olevan töiden, kotitöiden, liikkumisen jne. jäljiltä vähän kortilla. Koko ajan olen kuitenkin ideoita mielessäni pyöritellyt. Olen jo pikkuhiljaa ostellut varastoon tavaroita, kuten seinähyllyn. Ja sitten ostin fb kirppikseltä ihanan vanhan kaapin! Se ei ole vielä täällä, kuvan laitan kyllä heti kun sen saan kotiin. Ja siitäpä se inspiraatio sitten tulikin.Seinät maalataan harmaaksi. Kuvassa näkyvä valkoinen hylly odottaa jo. Mattoon mustaa ja valkoista. Verhosta nyt ei vielä ole varmuutta mutta nuo timantit olisi kivat. Koulupöytä on jo olemassa, kirppikseltä sekin edullisesti ostettu musta ikealainen. Säky pysyy samana, Ikeaa sekin.


Lattiakin menee uusiksi. Ja ikkunan karmit valkoisiksi. Mutta sitä ennen täytyy hankkiutua pikaisesti eroon kahdesta Ikean (ylläri) kirjahyllystä ja alkaa latomaan rojuja säilytyslaatikoihin samalla karsien turhat pois. Ja sitten pääsen repimään tapetteja. Mutta sen aika on vasta ensi viikolla, kunhan selviän kakkutilauksista.


4 kommenttia:

 1. Tää postaus jäi kummittelemaan mun takaraivoon, ja yhtäkkiä huomasin poistuvani Anttilan kassalta tuon timantti-kuvioisen verhon kanssa :) No mutta se sopii hyvin meidän 10v tytön muuten musta-valko-harmaaseen huoneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ketjureaktio siis :) mullakin nuo verhot on kummitelleet mielessä siitä saakka kun ne näin ja tosiaan hyvin sopivat yhteen musta-valko-harmaan kanssa.

   Poista
 2. Kivan näköisiä suunnitelmia! Pikku hyllyt kiehtovat. Mulla alkaa myös tytön huoneen sisustussuunnitelmat tämän kuun lopussa kun päästään uuteen kotiin, jeeeee! :) Joko on tapahtunut jotain vai onko nämä vielä suunnitelmia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainut mitä olen saanut aikaiseksi, on rojujen karsinta. Hyvä alku sekin. Odottelen edelleen (!!!!!) sitä kaappia joka meille luvattiin tuoda. Mulla ei ole siitä edes tarkkoja mittoja, joten hommat seisoo nyt sen kaapin odotuksen vuoksi.

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)