keskiviikko 20. elokuuta 2014

Smoothie twister

Koska synttärilahjaksi saamastani yleiskonerahasta jäi vielä yleiskoneen oston jälkeen ylikin, päätin ostaa OBH Nordican smoothie twisterin. 


En oikein pysty syömään aamuisin. En ainakaan mitään leipää tai puuroa. Jotain pitäisi kuitenkin syödä ettei tarvitse heti töihin päästyään alkaa vilkuilla kelloa lounastauko mielessä. Aamupalaksi on nyt vakiintunut smoothie ja kahvi.

Alkoi lievästi sanottuna kyllästyttämään smoothien väsäily sauvasekoittimella. Aika usein sitä roiskui pitkin naamaa ja keittiötä. Kulhon peseminenkin alkoi tympiä. Tämä vekotin on ratkaisu näihin ongelmiin. Koska:

*Halpa (39,90€).
*Tekee smoothien suoraan pulloon josta sen voi juoda ja saa myös kätevästi otettua mukaan.
*On pieni. Ei vie pöydällä paljon tilaa.
*Helppo käyttää.
*Nopea käyttää.
*Tehokas. Ei ongelmaa kokonaisten jäisten mansikoiden muussaamisessa.

Pakastin mansikoita minigrip pusseihin 10 kiloa. Ovat valmiissa annoksissa smoothieita varten. Pirkka myy pakastealtaassa myös annospusseihin pakattuja smoothiehedelmiä ja -marjoja. Marjojen ja/tai hedelmien lisäksi pulloon päätyy myös maustamatonta rasvatonta rahkaa sekä mehua/maitoa. Näillä yksinkertaisilla resepteillä aamu- ja iltapalat. Myös lapset tykkää meillä näistä ja onhan smoothie esim. jogurttia terveellisempi, täyttävämpi ja maittavampi vaihtoehto.


4 kommenttia:

 1. Hei, täähän voisi olla hyvä vempain! Täytyy muistaa kun joulupukille kirjoittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kyllä on hyvä ja meillä ainakin kovassa käytössä!

   Poista
 2. Minäkii jossain vaiheessa innostuin smoothiesta aamupalana. Nyt en oo aikoihin tehny. Tuo värkki ois kyllä kätsä.

  Ja nyt tekee mieli mansikka banaani smuuthieta. Argh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mansikka-banaani on kyllä yks mun lemppareista. Ja kun mun täytyy jokatapauksessa sitä rahkaa treenien jälkeen pupeltaa niin näin sekin menee paremmin alas.

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)