lauantai 30. elokuuta 2014

Juhlat
Sain leipoa 50 -vuotis juhliin kaksi täytekakkua ja kaksi tiikerikakkua. Mikä parasta, pääsin vielä itsekin syömään niitä. Tällä kertaa tein koristeetkin itse. Ei mitään loistavia mutta hei, mä vasta opettelen tätä. Kermankin kanssa meinaa tulla nyt ongelmia kun uusi yleiskone on niin nopea etten ole vielä oikein edes sitä älynnyt. Voiko olla kamalampaa kuin pursottaa toisen juhliin meneviä kakkuja kädet ja eilisestä juoksulenkistä johtuen myös jalat vapisten.

Äiti oli järjestänyt hienot juhlat, niinkuin aina. Tarjolla oli mm. erilaisia salaatteja sekä pitaleipiä joiden täytteeksi läjäpäin pulled porkia ja kaikkia muita mahdollisia lisukkeita. Äitini tekemät ranskalaiset marengit olivat suussasulavia. Lapset nauttivat serkkujensa seurasta ja nähtiin sukulaisia joita ei oltu pitkään aikaan nähty. Matilda hääräsi tyytyväisenä vieraiden joukossa. Yksi juttu vaan oli lasten mielestä kovin harmillinen. Nimittäin se että piti lähteä kotiin.

Meillä on ollut henkisesti aika raskas viikko takana. Senkin vuoksi oli kiva olla juhlissa jossa aivot saivat tauon kaikista ikävistä ajatuksista. Harkitsen vielä kirjoitanko asiasta enempää tänne blogiin, vai koitanko kirjoittamisen sijaan purkaa stressiäni vain liikkumalla, kuten tähänkin asti. 


4 kommenttia:

 1. Nam! Mitä herkkuja! Taitava olet! Ja ilmeisesti äidiltä perittyä. Kivat taskumekot tytöillä. Toivottavasti asiat järjestyy ja stressi helpottaa! Ja tokihan tämä utelias haluaisi tietää, mikä stressaa, mutta kannattaahan se miettiä mitä blogissa paljastaa. Rentoa sunnuntaita ja mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mekot on isojen tyttöjen vanhat, ne on kyllä kivat :)

   Poista
 2. Kiitos mestarileipurille. Ihana kuva sinusta tuo mekko ja kintut. tulis mainio korttikin! Täällä Serkku poika odotti niin tuskissaan tyttöjä, että aikuisilla oli jo hermot pettää ;) Toivotaan mukavampia viikkoja...Kiitos käynnistä!

  VastaaPoista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)