tiistai 26. elokuuta 2014

Bambuiset tiskirätit

Sain 30 -vuotis lahjaksi ystävältäni bambuisen tiskirätin. Olin suunnitellut sellaisen ostamista jo kauan mutta se oli vain jäänyt. Nyt tätä yhtä rättiä testailtuani olen tullut tulokseen etten enää ikinä vaihda takaisin tavallisiin tiskirätteihin. 


Nämä baburätit eivät nimittäin muutu haiseviksi ja limaisiksi, ainakaan yhtä nopeaksi kuin tavalliset. Rätit voi pestä muun pyykin joukossa (1-2 kertaa viikossa) 60 tai 40 asteessa ja mitä useammin peset, sitä imukykyisemmiksi ja nopeammin kuivuviksi ne muuttuvat. 


Rätti kannattaa lämpimällä vedellä huuhtelun päätteeksi käyttää kylmässä vedessä ja ripustaa ilmavasti niin se säilyy raikkaampana pidempään. 

Nämä on myös huomattavasti tavallista tiskirättiä kivemman näköisiä. Oma ainokainen rättini on Kierti -merkkinen ja niitä tilasin tänään muutaman lisää. Myöskin Susannan työhuoneella on kivan näköisiä rättejä ja Myllymuksuilta tilasin myös bambufroteeta josta meinaan ommella rättejä itse (siitä ei välttämättä hyvää seuraa).

Kiertin verkkokauppaan pääset tästä. Susannan työhuoneen verkkokauppaan tästä. Hankasalmella näitä löytää Tuliaistuvasta. Kannattaa kokeilla!


2 kommenttia:

  1. Pitäis varmaan kokeilla. Niin hyvin hehkutit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa, ja sähän voit neuloa bambu langasta näitä. Mulla on pari neulottua bambu käsipyyhettä, ovat paljon puuvillaisia imukykyisempiä.

      Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)