maanantai 21. huhtikuuta 2014

No nyt se oppi!

Nimittäin pitämään kenkiä jalassaan (huutamatta). Matilda siis. Eihän tätä treenattukaan kuin pari kuukautta.


Päivän suurin ponnistus on tähän mennessä ollut puistoreissu. Voi voi voimia. Mihin ne oikeen hävis! Lämmin ilma muuten yllätti. Siellä on todellakin lämmin!


Tää on nyt sitä aikaa kun vähän joka pihassa joku kyykkii puskan juurella takapuoli pystyssä. No, mäpä en kyyki. Meidän piha on melkoisen rumassa kunnossa ja kyllä, se toki stressaa. Mutta mä mielummin vaikka pesen ikkuinoita kuin laittelen pihoja. Ne ikkunatkin on kyllä pesemättä...Ja kyllähän mä siis haravoin ja laitat kukat ruukkuihin. Kukkapenkkejä en oikein osaa/viitsi laittaa. Varsinkaan jos niille täytyy sen laittamisen jälkeen tehdä jotain kuten kitkeä. Yök. Mikko leikkaa nurmikon ja mä kastelen kukat. Näillä menään kunnes voitan lotossa ja palkkaan oman puutarhurin.
5 kommenttia:

 1. Mä mietin just tänään, että voi kun olisi sama innostus pihanlaitto hommiin, kuin sisällä näpertelyihin ja siivoomiseen....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Ei kiinnosta mullan möyhiminen yhtään. Toki komea piha olis kiva silti.

   Poista
 2. Just luin jostain puutarhan lehdestä, että keväinen nurmikon haravointi köyhdyttää maaperää ja kovettaa nurmen pohjaa. Joten meillä EI haravoida, eka ruohonleikkaus silppuaa vankan nurmen sinne lannoitteeksi.
  Pitäisi tulla sen pesurin kanssa käymään, ilmoita kun peset ikkunoita, niin kokeillaan. Muista hommata muutama iso mikroliina, tolua ja fairya.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään keväisin haravoi, syksysin vaan. Ton kans ei tarvii käyttää toluja eikä fairyja eikä liinoja. Siinä tulee pesurin oma aine mukana ja googlasin kokemuksia niin ei tarvii liinojakaan, eikä jätä raitoja.

   Poista
  2. Niin kun mä siis tilasin sen uuden ikkunanpesurin.

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)