tiistai 15. huhtikuuta 2014

Oh shit!

Vähintäänkin omituinen alkuviikko. Eiliseltä en viitsi edes luetella ja tämä aamu alkoi klo 5 miettimällä mistä saan töihin sijaisen. Matilda on oireillut kuumeella reilu viikon takaisiin rokotteisiin. Kuume laskee päiväksi ja kimpoaa sitten taas illaksi ja yöksi korkealle. Tänään terveyskeskuksessa ei tiedetty millaisia oireita rokotteista voi tulla (!!!) ja käskettiin soittaa neuvolaan josta puolestaan kehoitettiin tuomaan näytille mikäli kuume ei ole huomiseen mennessä laskenut. 


Muutama päivä sitten alkanut paskashow sai tänään päätöksensä. Meillä siis lakkasi vetämästä kaikki viemärit keittiön allasta lukuunottamatta. Mutta joo, sinne ei viitsisi tarpeitaan tehdä ja pesullekaan siihen ei mahtuisi kuin porukan pienin. Eilen on rassattu röörejä 10 metrisellä viemärivaijerilla ja tänä aamuna soitin paikalle loka-auton. Selvisi ettei tukos ollutkaan meillä vaan kunnan viemäriverkostossa ja pahimmassa tapauksessa tämä olisi voinut aiheuttaa meille melkoisen vesivahingon. 


Jotta tuoksut olisi kylppärissä taattu, oli kissakin pissannut kylppärin mattoon. Selvisi siinä samalla sitten että oli unohtunut antaa karvaiselle kusilingolle ystävällemme e-pilleri. Melkoinen mouruaminen on käynnissä merkkailujen lisäksi. 


Olipa ihana päästä tämän viemäripäivystyksen päätteeksi vihdoin pihalle. Joskin vain suppoja hakemaan apteekista ja vähän kävelemään uusia rattaita testaillen. Kuten kuvasta näkyy, on varsin "ihanassa" kunnossa tämän kylän jalkakäytävät lämpöputkien asennusten jäljiltä.





4 kommenttia:

  1. Ihan kuin kynnöspeltoa tuo jalkakäytävä....
    Meidän naapureilla nousi alakerrassa 20cm pska vettä sinä aikana kun olivat kuntoilemassa. Kunnan pumppaamo mennyt tukkoon, olivat siinä ekana. Se oli ollut järkyttävä sotku ja kaikki pilalla mitä oli lattialla +seinät. Teillä oli tuuria. Onneksi!!!!

    VastaaPoista
  2. Huh, mitä touhua! Paranemista ja parempaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)