tiistai 1. huhtikuuta 2014

Yksivuotias

Varmaankin jokainen yksivuotiaan äiti sanoo tämän saman fraasin. Aion sanoa sen silti. Vuosi on mennyt törkeän nopeasti. Tässä muutama kuva sen varrelta.

Elämänsä ekat vatsalihastreenit.


Matildan synnytys oli todella pitkä ja tuskainen jollaista en lainkaan osannut odottaa edellisen kestettyä viitisen tuntia. Matilda oli jotenkin väärässä tarjonnassa eikä ollut lainkaan laskeutunut jonka kyllä tiesinkin kun pystyin vielä viimeisinäkin päivinä ennen synnytystä kävellä normaalisti. Supistusten alkamisesta meni 28 tuntia siihen että tyttö vihdoin syntyi. Sairaalassa ei kylläkään nuista ehditty olla kuin muutama.

Päivän vanhana.


2kk


2.6.2013 tasan 2kk vanhana sai nimen Matilda Aura Anette.


3kk


4kk


5kk


6kk


7kk


8kk


9kk


10kk


11 kk


12kkMatilda on ihana, iloinen ja nauravainen yksivuotias ja olen onnellinen että saan olla hänen äitinsä. Juhliakin aloimme jo vähän valmistella tänään. Ripusteltiin koristeita ja isi kävi Lidlistä hakemassa tarpeita leipomisiin.2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Meidän vauva näyttää kyllä niin kaljulta näiden kuvien katsomisen jälkeen. :D Paljon onnea 1-vuotiaalle! Ja äidille myös! Mukavia juhlia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kyllä se pehko vielä kasvaa sinnekin päähän ja riittämiin saakka saa sitten takkujen kanssa tapella :D Mikon äidin suvusta on tuo tukka peritty, ei mun toisilla tytöillä ole tuollaista ollut.

      Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)