maanantai 7. huhtikuuta 2014

Matkarattaat

En halunnut ostaa yhdistelmävaunuja joten meillä on "pelkät vaunut" sekä niiden mukana tullut ratasosa ilman tekstiileitä. Tämä siksi että tiesin jo etukäteen että kun Matilda on siinä iässä että istuu rattaissa, haluan niiltä rattailta jotain ihan muita ominaisuuksia kuin niitä joita vaunujen isohko runko tarjoaa. Vaunut eivät esimerkiksi mene minun autoni peräkonttiin ilman että pyörät irroitetaan. Mikon auton peräkonttiin kyllä mahtuvat pyörineen. 

Haluan rattaat, jotka on kätevä ja kevyt ottaa mukaan. Osa sukulaisista kyseli lahjatoiveita 1-vuotiaalle ja kerrottiin heille että halutessaan voi osallistua rattaiden hankintaan. Siinä kävikin sitten niin, että synttärirahat riittivät  rattaisiin joita olin pitänyt silmällä. 


Ja ne ovat Britaxin B-Agile4 rattaat. Värinä tuo kuvassakin näkyvä Cool Berry. Tilattiin rattaat VauvaPisteen verkkokaupasta tarjoushintaan 219€ ja kaupanpäälle tuli vielä tarjotin. Talvipyörät täytyy vielä hankkia.


Eräällä meidän asiakkaalla on nämä rattaat ja olen päässyt siis livenä näitä hiplailemaan joten uskallettiin tilata verkkokaupasta. Hän oli myös ollut erittäin tyytyväinen näihin. Muutama muu malli jota harkitsin, tippuivat pois listalta sen vuoksi että niiden työntöaisa ei ollut yksiosainen vaan työntämiseen olisi tarvittu kahta kättä. Kummallekin kädelle erilliset "kahvat" sivuilla.2 kommenttia:

  1. Onpahan näppärännäköiset. En taida katsella sen tarkemmin, vaan jatkan meidän vankkureiden käyttöä tyytyväisenä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä. Mulla on aina ollut epäilykseni noista pienistä etupyöristä mutta näihin tosiaan saa isot pyörät onneksi eteenkin.

      Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)