tiistai 8. huhtikuuta 2014

Ikea Bråkig

Olenko ainut jonka mielestä Ikean nettisivut on jotenkin ihan pyllystä nykyään? Onko esim. uutuuksia missään esillä omassa osiossaan selkeästi vai enkö vain löydä sitä? 

No kuiteskin. Äiti kävi eilen Ikeassa. Ja toi tullessaan jotain mun näköistä.
Ihan tyystin ei nyt auennut miksi tuossa yhdessä lautasessa kuvio on pohjassa? Eikä myöskään se miksi netissä näitä katsoessani en tajunnut kuvion olevan pohjassa. 

Onpas meillä kurttuinen kaitaliina. Olenko ainut joka ei jaksa niitä aina silittää, kun käyvät parin päivän välein pesussa?

6 kommenttia:

 1. Ne sivut on syvältä....tuo pohjassa oleva kuvio tuntuu vahingolta. Miksiköhän Ikeassa ei ollut yhtään lautasta näytillä...noita kulhoja kyllä oli.

  VastaaPoista
 2. Kuopion Ikeassa kyllä oli näytillä noita lautasia. Sinne oli tehty semmonen Bråkig-nurkkaus, jossa nuo lautaset oli ruuvattu seinään. Lautasessa keskellä oli siis reikä ja siitä kiinnitys. Niin ja lautanen oli siis tollei väärinpäin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tampereella taas nämä oli ripoteltu pitkin kauppaa. Ärsyttävää.

   Poista
 3. Minä ymmärtänyt seinille katsoa, siinä pöydän ympärillä vaan norkoilin. Siellä on niin paljon tavaraa, ettei kaikki satu silmään...jos niitä kuuluu käyttää väärinpäin....

  VastaaPoista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)