sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Pyhät


Matilda alkaa vasta nyt olla kunnossa ja enemmän oma itsensä. Minullakin on ollut omituinen olo. Ihan kuin jokin flunssan ja allergian välimuoto. Vähälapsinen viikonloppu siis meni kaikkea muuta kuin keleistä nauttien. Eilen työpäivän päätteeksi grillailtiin ja tänään jaettiin työvuoro puoliksi. Minä kävin tekemässä ekat 4 tuntia ja Mikko jäi jatkamaan loput neljä.


Kohta täytyy keksiä jotain mihin purkaa turhautumistaan. Unelmakelit eikä ole järkevää lähteä tällä ololla lenkille. Saattaa joutua aloittamaan jonkun projektin täällä sisällä sitten. Hmmmm.Mut ollaan me ehditty muutakin kun töitä ja sisällä möllöttämistä. Käytiin Matildan kummin uutta kotia katsomassa, isomummolassa sekä setäni synttäreillä. 


Loput meidän jengistä palailee kohta kotiin. Valuvat mäen päältä tänne mäen alaosaan. Niille piilotin 12 munaa pitkin taloa. Valmistaudun jo henkisesti siihen että täältä kaatuu seinät kun munaralli alkaa. 

4 kommenttia:

 1. Täällä sama olo, paitsi maattu koko hton pääsiäinen. Nenä tippuu vettä kun pystyssä on...
  Luin kyllä tekstisi....mutta olin hyvin hämmästynyt munasta kristallikruunussa...ajattelin että olet aloittanut jo projektin. Mietin jo pitäisikö soittaa että mieti vielä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä oo kyllä täälläkään yhtään parempi olo. Kurjenee vaan.

   Poista
 2. Ikävää nuo sairastelut! Onneksi Matilda voi paremmin. Ihan säikäytti tuo aiempi postauksesi Matildasta. Toivottavasti tekin pääsette pian nauttimaan kauniista ilmoista ulkona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä säikähdettiin pahemman kerran. Omakin olo on mennyt vähän huonompaan päin. Korvia kutittaa ja nenää pistää. Mietin jo kokeilisiko allergialääkettä....

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)