tiistai 22. huhtikuuta 2014

Supermutsit

Olen viimeaikoina huomannut että mehän tehdään kaikki ihan väärin.

Olen lähtenyt töihin äitiysloman loputtua. Hyvä äiti jää lasten kanssa kotiin vähintäänkin kolmeksi vuodeksi. Sivuhuomautuksena kerrottakoon ettei isi kuitenkaan ole huono isi vaikka se ei jäisikään vanhempainvapaalle.Emme harrasta vessahätäviestintää emmekä joka aterialla sormiruokailua vaan sen saakelin sormiruokailun lomassa meillä viuhuu myös lusikka. 

Minä kiroilen. Mikonkin edestä.Lapset ottavat joskus kouluun evääksi pillimehut vaikka meillä olisikin ihan kotitekoistakin mehua saatavilla.

Minä en kuskaa muksujani saamaan mitään rokkotartuntoja mistään, en todellakaan.

Imetän edelleenkin yli vuoden ikäistä lastani.

Meillä lapset saa karkkipäivänä muutakin kuin rusinoita. 

Eikä siinä vielä kaikki, että hylkäsin lapseni perhepäivähoitajan huomaan työpäivieni ajaksi. Saatan vielä iltaisin ottaa omaa aikaa yhden juoksulenkin tai kahvakuulatreenin verran.

Olen ottanut tauoinnin imetysaikana.

Värjäsin hiuksiani raskausaikana.

Nukuimme perhepedissä vastasyntyneen vauvan kanssa. 

Siinä nyt ihan vain muutama juttu poimittuna sosiaalisesta mediasta. Kyllä supermutsit on sairasta sakkia. Millään ei voida ymmärtää että yksi tyyli sopii toiselle perheelle, toinen toiselle. 

Tuuuuosta....


......ja nuuuuuuuin.


(Kuvat Pinterest)

10 kommenttia:

 1. Iiik, meilläkin toteutuu noista moni ;) nuorin oli 2v mennessään hoitoon ja mä imetin silloinkin vielä... mut oli meil sentään kestovaipat :D jos se korjais noita muita epäkohtia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, mekin on kestoiltu Viuan kans enemmän ja nyt Matildalla osaks :D totta tosiaan, se taitaa olla pelastus ;)

   Poista
 2. En uskaltas mainita etten imettäny. Ai hitto. Just mainihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on paha. Sä pihtasit tissejä ja mä annoin liikaa :D siks sä ootki mun sielunsisko ku vastakohdat täydentää toisiaan <3

   Poista
 3. Ihana postaus ja ihana sinä! Mä en viitsi edes listata, mun kauheuksia.. Jokainen tekee niin kuin parhaaksi näkee ja on just paras äiti omille lapsilleen. Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja samoin <3 ja tuossa asian ydin olikin. Jokainen tekee niinkuin omalle perheelleen parhaaksi kokee!

   Poista
 4. Ja minä olen ylpeä lapsestani! Joka teki "liian" nuorena ensimmäisen lapsensa, koska niin pilaa elämänsä. Ei voi saada enää mitään...kuinka moni on sen ikäisenä, kuin tyttöni ottanut asuntolainan ja ostanut omakotitalon? Kasvattanut useampaa tyttöä, käynyt töissä, laittanut kotia, pitänyt lapsista NIIN HYVÄÄ HUOLTA ETTEI MINUN MUMMINA OLE IKINÄ TARVINNUT OLLA SURULLINEN /PELOISSAAN/HUOLISSAAN lasten puolesta. Olen aina voinut luottaa että tyttöni hoitaa, puolustaa oikeudenmukaisesti tyttöjään.

  VastaaPoista
 5. Jep, teki niin tai näin, aina väärinpäin :) Ps. söin raskausaikana homejuustoa ja jopa graavattua kalaa, iiiikkkk!!! Mut lapset on vielä hengissä, joten ehkä saan joskus anteeksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tainnut itsekin sortua johonkin "kiellettyyn" juustoon ja maksamakkaraan. Join vadelmanlehtiteetäkin ja luin viikko la:n jälkeen et se voi käynnistää synnytyksen. No ei sit vissiin tehonnut....

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)