maanantai 28. huhtikuuta 2014

Kertoisinko.....

.....siitä miten ketuttaa viettää yöt yskien niin että kohta taas kylkiluut paukkaa, ja siitä että tämä tyhmä tauti tarttui Matildaan ja sekin yskii yhtä paljon. Ja että mulle tuli vielä silmätulehduskin.....Siitä että sain aamulla lapseni närästystä koskien varsin ärsyttävän, vähättelevän ja syyttelevänkin puhelun lääkäriltä. Vai siitä että kun pääsin hoitajan vastaanotolle silmiäni näyttämään, sain varsin hyvää palvelua. Myös yskäistä Matildaa tutkittiin samalla ja käynnistä jäi luottavaisempi mieli mitä on monelta viime lääkärikäynniltä jäänyt. Kyllä suomalainen, asioihin perehtyvä terveydenhoitaja aina nämä huonoa suomea puhuvat lääkärit voittaa, näköjään!

Kertoisinko että ärsyttää olla taas töistä pois, vai siitä että sairaslomapäivänä ehdin näkemään ihanaista ystävääni, jolla oli mulle kiva yllätyskin.Siitä että että saatettiin luuhata vähän pitkään kylillä joten lounas venähti yhteen saakka. Mutta joskus on todellakin ok syöttää lapselle hänen itse toivomansa kaupan valmishamppari suodatinpussista, juottaa sen kanssa pillimehu ja antaa päälle vielä jäätelö.


Äitikin sai ruokaa kun malttoi odottaa sen valmistumista.


Ja jälkkäriksi kahvia ja jätskiä.


Jaloissa pyörinyt kerjäläinenkin sai osansa.


Uusia vaatteitakin hypisteltiin. Farkut ovat tämänpäiväinen heräteostos. Vein saman väriset isoksi jääneet kirppikselle ja ne menivät kaupaksi joten oli niin hyvä syy ostaa uudet, sopivat.


Uusia juoksuvaatteita, törkeän halvalla Lidlistä (huppari jopa ilmaiseksi, kiitos äiti).Sittenkin siis ihan hyvä päivä ja toivotaan että sellaisena myös jatkuu.


Ylävitoset sille :)


3 kommenttia:

 1. Ole hyvä, Ihania kuvia :D

  VastaaPoista
 2. Voi. Mutta onneks väliin mahtui jotai kivojakin juttuja :) Meillä on myös tuommoinen kerjäläinen. Se ei tosin tyydy enää pyörimään jaloissa, vaan nousee pöydälle vaatimaan omansa ;) :D Ei mee varmaan teilläkää kauaa, kun pienin neiti istuskelee pöydällä aina kun siihen aukenee mahdollisuus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kai se kohta on pöydälläkin :D keittiön alakaapeissakin niin usein että hommasin jo lisää niitä terroristilukkoja.

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)