lauantai 27. syyskuuta 2014

Lauantain muuttuneet suunnitelmat

Meidän piti olla nyt juhlimassa häitä. Aikuisessa seurassa, aikuisten juomin, lapset hoidossa. Tälläkään kertaa ei kaikki mennyt ihan niinkuin piti, ja tänä aamuna klo 10.00 me oltiin:

HopLopissa Jyväskylässä.


Tuijottamassa jättiläisleppäkerttua silmästä silmään.


Mönkimässä kahden lapsen ja yhden pikkasen hullun ainakin iältään aikuisen ystävän seurassa sokkelossa jossa olisi ollut huomattavasti helpompi liikkua jos olisi päätä lyhempi.
HopLopin ulko-ovesta seuraava ovi vie Kirpparilla.fi -kirpputorille joka olikin laajentunut sitten viime käynnin. Porukkaa oli aika lailla. Käytävät tukossa ihmisistä ja kassalla pitkät jonot. Saaliina kuusi paitaa, osa itselle ja osa lapsille.Samalla käytiin tuhlaamassa Viivin ja Viian synttärilahjaksi saamat lahjakortit. Viiville löytyi toppapuku ja paita.


Viian toppahaalari viime talvelta on vielä sopiva, joten Viian lahjakortti käytettiin housuihin ja sukkiin koska niistä oli nyt vähän pulaa. Yksi heppapaita löytyi myös, hepat ja ponit kun on nyt niin kovasti Viian mieleen. Taitaa olla papalta perittyä. Muistan kyllä itsekin leikkineeni lapsena barbien sijaan aina poneilla.


8.30 lähdettiin aamulla liikkeelle ja n. klo 16 palattiin. Meinasi pienempää matkustajaa alkaa jo väsyttää.Hurjan kiva päivä, vaikkei se sitä ollutkaan mitä alunperin suunniteltiin :)

4 kommenttia:

 1. Päivä oli kyllä mahtava! Seura mitä parhainta, kiitos siitä ♡

  VastaaPoista
 2. Voi, miksi suunnitelmat muuttuivat? No ainakin kivoja löytäjä tuli ja säästyit seuraavan aamun päänsäryltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viian piti mennä äidille hoitoon, mutta äiti oli taas viikon sairaalassa ja sen verran huonossa kunnossa etten kehdannut Viiaa enää viedä sinne hoitoon.

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)