tiistai 2. syyskuuta 2014

Viisi

3.9 klo 5.08 viisi vuotta sitten syntyi pieni punatukkainen tyttö, Viia Vanessa Valentiina.


Viia on erityisen ihana ja erityisen hauskalla luonteella varustettu tyttö. Lähes kaikenkattavasti voisi häntä kuvailla sanomalla, että hän on, hiuksiaan ja tuimaakin tuimempaa katsettaan myöten, kuin pikku Myy. 


Ensimmäinen sana jonka Viia oppi sanomaan, oli ei. Kovin käskevään sävyyn. Se sana olikin aika tiuhaan käytössä. Viia on muuten lapsistani ainut joka on ikinä suostunut syömään tuttia.


Tällä hetkellä Viia on päivisin perhepäivähoitajalla pikkusiskon kanssa, ja nauttii siellä olostaan paljon. Häntä suorastaan harmitta kun tulee viikonloppu eikä "pääse hoitoon".


Viia fanittaa My Little Ponya, ja tykkää pelailla Wiillä. Muita kiinnostuksen kohteita on tällä hetkellä esimerkiksi kirjainten ja kirjoittamisen opettelu. Viia kirjoittaa usein kirjaimia peräkkän ja tulee sitten kysymään että "äiti mitä tässä lukee".


Tämä tomera neiti on aivan kauhusta kankeana jos pikkusisko tai-veli koittaa mennä hänen huoneeseensa. Sinne kun "ei saa tulla sotkemaan".


Viia, kuten varmasti jokainen muukin lapsi, odottaa synttäreitään oikeastaan koko vuoden. "Äiti, onko vielä pitkä aika siihen kun mun synttärit on". "Äiti, sit kun mulla on synttärit, mä toivon tämmösen ja tommosen lahjaksi". Tällä kertaa Viia sai synttärilahjaksi meiltä vanhemmilta polkupyörän.


Synttäreitä vietetään ensi viikon sunnuntaina, ja voi kuinka niitä odotetaan, ja joka päivä lasketaan, montako yötä vielä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, ilahdun kommenteista :)