lauantai 20. syyskuuta 2014

Lauantai kuvina (ja sanoina)

Kun tajuaa heti herätessään, että maito on loppu eikä aamukahvista kannata edes haaveilla ennen kaupassakäyntiä, ei voi millään olettaa päivästä tulevan niin hyvä kuin tuli.


Ilman kahviakin, tai ehkä juuri siksi, päästiin ennätys nopasti ulos Matildan kanssa. Pieni lenkki ja sitten vastaan ystävää (ja hänen poikiaan) joka oli tulossa kahvittelemaan. Niin, ja sitä maitoakin haettiin matkalla.
Matildan poikaystävien lähdettyä päiväunille, suunnattiin me tytöt Kihvelikirppikselle tekemään pikainen kierros.Ihan ok saalis löytyi. Olin jo varma etten taaskaan löydä yhtään mitään, mutta toiseksi viimeinen hyllyväli yllätti positiivisesti.  


Kirppisreissun jälkeen lähdettiin vastavierailulle kahvittelemaan (joo, päivän kahvikiintiö on nyt täysi) ja matkalla uni voitti Matildankin.Kotiin palattua tehtiin kasvissosekeittoa, joka on ihan mun lemppari. Yleensä laitan siihen purjoa, porkkanaa ja perunaa ja maustan kasvieliemikuutioilla ja chilillä, niinkuin tänäänkin. 


Me tykätään syödä kasvissosekeitto krutonkien ja raejuuston kanssa. Ja näköjään leikkiä ruualla. Niillä mitä Matilda ei jaksanut syödä, se maalasi keittiön pöydän.


Meidän lauantai jatkuu vähän kotihommia tehden ja illalla pizzaa syöden.

Hyvää viikonlopun jatkoa itse kullekin :)

4 kommenttia:

 1. Oikein kivalta näyttää teidän lauantai! :)

  VastaaPoista
 2. Juu, jos ei aamukahvia saa niin on kyllä päivä pilalla :D Mukavan kuuloinen päivä teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mukava siitä tulikin vaikkei aamulla olisi uskonut :D

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)