keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Syyskukkia

Olen surkea kukkien kanssa. Varsinkin huonekasvit tuppaavat kuolemaan toinen toisensa jälkeen. Siksi niitä ei yleensä meillä yhtä enempää olekaan. Tällä hetkellä meillä on kahvipuu vai mikä ihme se olikaan?

 Viime viikonloppuna sain vihdoin aikaiseksi istuttaa kesäkukkien raatojen tilalle syyskukkia. Melkein hävettää kertoa mutta yhden krysanteemin olen jo tänä syksynä saanut hengiltä.
Tätä viimeistä nyt en ole istuttanut, mutta tykkään siitä muuten vaan tosi paljon, ja syksyllä se muuttuu kauniin väriseksi.


Pihlajatkin notkuvat marjoista. Yksi pihlaja kuoli keväällä pystyyn. Se on se mun ihmeellinen kosketus.....


Säilyykö muilla kasvit paremmin hengissä? Joko syyskukat on istutettu?

Muistakaahan osallistua eiliseen arvontaan :)


6 kommenttia:

 1. Eilen sain minäkin vasta krysanteemit ruukkuihin. Aurinko houkutteli minut ulos vaikka olisi ollut muutakin tehtävää, sisällä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä onkin vähän aikaa nauttia aurinkoisista keleistä. Ensi viikolla pitäisi kelit vissiin huonontua :/

   Poista
 2. Mä yleensä saan myös tapettua kaikki kukkaset, tiedä sitten mistä johtuu! Pitäisi itsekin vaihtaa jo syyskukkia ruukkuihin, parvekkeella on meinaan vieläkin kuolleet pelargoniat! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä sure, kävin tänään Jyväskylän Paviljongissa myyntinäyttelyssä ja sielläkin oli hotellin edessä kaikki kuolleet kesäkukat vielä ruukuissa :D

   Poista
 3. Kanervat ja krysanteemit tarvitsee melkolailla vettä. Kanervat melkeinpä hukuttaa pakkasiin asti. Kerran kun ne kuivuvat kunnolla...se oli niiden menoa. Niiden kulku kauppaan saattaa olla jo kohtalokas....tulevathan ne yleensä aika matkan.

  VastaaPoista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)