sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Ohjelmavinkkejä lastenjuhliin?


Kahden yön päästä ne on. Niin kovasti odotetut kaverisynttärit. Koristelut ja tarjoilut hoituvat kyllä äidiltä kuin itsestään. Mutta entäs se ohjelma sitten? Sen suhteen olen surkea. Ja meillä mennään ehkä joka vuosi tällä samalla levyraati ja tietokilpailu -kaavalla ellei joku heitä jotain muuta loistavaa ideaa.

Apua? Mikään onginta ei ehkä ole noiden 9 -vuotiaiden keskuudessa enää kovinkaan suuressa suosiossa. Piilosen leikkiminen sisällä ei saa äitiä hyppimään riemusta. Meidän kaapit ei todellakaan ole siinä kunnossa että niihin mahtuisi toista kymmentä lasta.

Palatakseni niihin levyraatiin ja tietokilpailuun. Lapsi tietysti valitsee itse haluamansa kappaleet, äiti syynää videot läpi ettei niissä ole mitään lapsille sopimatonta, ja Mikko lataa videot ulkoiselle kovalevylle. Näin ne on helppo sitten katsoa telkkarista. Tietokilpailuun äiti etsii kysymykset netistä muistamatta yhtään mitä viime kerralla kysyttiin. 

Tarkemmin ajatellen, onhan tuossa jo ihan tarpeeksi ohjelmaa pariksi tunniksi syömisten ja lahjojen aukomisen lisäksi. Mutta uusia ideoita otetaan vaihtelun toivossa vastaan. 

2 kommenttia:

  1. Valtava paperi seinälle,kyniä ja joku piirtää kuvaa ja toiset koitaa arvata mitä. Oikein arvannut pääsee seuraavaksi piirtämään... aarteen etsintää, disco, narun päähän laku ja täytyy saada laku menemään pulloon jne... tälläiset on ainakin tullut nähtyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tässäpä olikin jo monta hyvää vinkkiä :)

      Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)