lauantai 1. marraskuuta 2014

Lauantai-illan DIY

Tilasin netistä posliinitussit. Ideana oli että lapset voisivat koristella lahjaksi mukeja tai muita astioita. Sitten innostuin itsekin koikeilemaan. Oli tarkoitus aloittaa yhdestä isosta lautasesta, mutta se lautanen ei ollutkaan kotona joten kohteeksi joutuivat kulhot.

Tässä harjoituskappaleet lähdössä kuivumaan.Täytyy ehdottomasti tilata vielä musta tussi ohuemmalla kärjellä niin saa tehtyä tarkempaa ja ohuempaa jälkeä. Onneksi siis harjoittelin näillä kulhoilla, enkä päässyt heti tekemään sitä meinaamaani lautasta jonka kuvioinnista on tulossa aika pikkutarkka. Täytyy myös ostaa lisää valkoisia astioita.

Muutamassa blogissa olen törmännyt viimeaikoina aiheeseen "mitä äidit tekee kun lapset nukahtaa" ja tässäpä minun vastaukseni kysymykseen: sotkee posliinitussilla, painaa perunalla  tai rakentaa joulukalenteria. Maanantaisin katson Walking deadia, joskus jotain leffaa ja toisinaan painun itsekin ajoissa nukkumaan.

10 kommenttia:

 1. Tulin vastavierailulle blogiisi. Kiva blogi on sulla :)

  Suloisia kulhoja tosiaan. Noita on varmaan kiva tehdä lastenkin kanssa. Me ollaan tehty pari vuotta sitten lasten kanssa mukeja posliinimaaleilla (http://villasukatraitapaita.blogspot.fi/2012/12/joululahjoja.html) ja sekin oli tosi kivaa. Vaikka täytyy myöntää, että äiti ei millään olisi malttanut antaa vaan lasten tehdä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) minäpäs käyn kurkkimassa miltä mukit näyttävät!

   Poista
 2. Vautsi! 'Täytyy ostaa lisää valkoisia astioita....' :'D :'D Tämä on idea jota itsekin kyllä kokeilen. Mistä tilasit siis tussit? Sulla on aina niin hyviä ideoita! Walking deadistakin tykkään, mitäpä täällä olisi mistä en tykkäisi XD.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinellin verkkokaupasta tilasin tussit. 12 värin paketti maksoi 29,50 mutta saa ostettua yksitellenkin. Kylläpä ärsyttää kuin ei WD:ssä selvinnyt vielä eilen mitään mikä olisi selittänyt sen viime viikon jakson lopun. Hmmm....

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)