tiistai 25. marraskuuta 2014

Ekat joululahjat paketoitu

 Olen ostanut monia lahjoja, painanut itse lahjapaperia ja haalinut kasaan paketointitarpeita mutta itse paketoinnin aloitin vasta tänään. Enkä kovin pitkälle päässyt. Valmista tuli kahden paketin verran. Ensimmäinen on äidilleni. Toinen lähtee Huittisiin. Sisältö kummassakin sama.Karkkikeppejä ostin pari laatikollista. Ne on aika kivan näköisiä ja taitavat olla aika hyvän makuisiakin. Meillä voi onneksi toisille aikuisille meneviä lahjoja paketoida Viiankin nähden. Viia kun tietää, ettei tontut kerkeä aikuisille lahjoja tehdä, kun niiden täytyy tehdä kaikille lapsille. Siksi aikuiset auttaa tonttuja ja ostaa toisilleen lahjoja.

10 kommenttia:

 1. Kiitos, pidä vain hullua jännityksessä ;)

  T. Huittisten tonttu :P

  VastaaPoista
 2. Kauniita paketteja! Vähän hätkähdin kun kirjoitit: "Paketoimisen aloitin VASTA tänään..." Meillä kaikki lahjat ostamatta ja miettimättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah :D No mutta mä oon toisiin verrattuna usein vähän ajoissa koska meillä alkaa töissä olla jo aika paljon joulutouhua. Kun työasiat näin joulun alla valtaa mielestä isoimman osan ja illallakin sängyssä vielä pyörii mielessään ajatus että "ei hitsit, Finlaysonin tilaus jäi tekemättä" niin silloin ei enää kykene syventymään joululahjoihin.

   Poista
 3. Ihanannäköisiä lahjoja! Kauniita papereita, naruja ja koristeita. Paketeistasi näkee, että ne annetaan rakkaudella ja suurella sydämellä. Itsekin ostin eilen muutaman rullan lahjapaperia ja paperinarua. Minäkin haluaisin pian aloittaa ensimmäisten lahjojen paketoinnin. Kaikkia lahjoja en ole vielä ostanut, osa tehdäänkin itse, mutta ihan hyvällä mallilla tuo asia loppujen lopuksi jo on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En minäkään ole vielä saanut kaikkia lahjoja ostettua mutta hyvällä mallilla lahja-asiat jo kuitenkin alkaa olla.

   Poista
 4. Onpas ihania paketteja! Mistä saa noin kivaa lahjanarua ja paperia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ruskea paperi on ihan pakkauspaperia. Ostin sen töistä. Löytyy tavarataloista ja marketeista ainakin. Naru on paperinarua. Valkoinen työpaikalta, raidallinen Ikeasta.

   Poista
 5. Itsellä vielä muutamat joululahjat hankkimatta. Tänään löysin ihanaa lahjapaperia, joten kohta pääseekin jo paketoimaan. Kauniita nämä sinun paketit :)

  VastaaPoista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)